tiistai 18. tammikuuta 2011

Hiihtoa, tanssia ja koulua..



Heipähei lukijat.

Olen tällä hetkellä luennolla ja jostain syystä näin klo 18 jälkeen ei enää luento jaksa kiinnostaa. Kivempi kirjoitella tänne, vaikka se ei välttämättä tenttitulosten kannalta ole kannattavaa. ;)

Viikonloppu taas tuli ja meni. Aika juoksee kun on paljon tekemistä. Olin poikaystäväni luona ja kävimme lauantaina teatterissa. Näytelmä oli pienen teatterin melko kantaaottava ja ehkä hieman absurdi näytelmä, mutta kyllä tykkäsin. Teatteri on aina hyvää, oli se sitten tehty missä muodossa tahansa. Pidättekö te teatterista?

Viikonloppuna aloitettiin poikaystävän kanssa treenaaminen tulevaan hiihtokilpailuun Pirkan hiihtoon, joka pidetään maaliskuun ensimmäinen sunnuntai. Tarkoitus olisi hiihtää vapaalla tyylillä 45km ilman kuolemista. ;) Se olisikin helppo nakki jos voisi hiihtää ihan omaa tahtia, mutta tahtia on kuitenkin pidettävä yllä koko matkan ajan (en halua olla viimeinen). Siispä 3-4 kertaa viikossa on mentävä hiihtämään ja pyrin treenaamaan nimenomaan nopeutta. Kestävyyttä minulta kyllä löytyy luultavasti tarpeeksi. Hiihdimme lauantaina 13km ja sunnuntaina 15km. Sunnuntaina katsoimme jopa kelloa: 7,5km meni aikaan 45min. Tuosta pitäisi saada aikaa reilusti pois. Siis toivottakaa onnea tähän hurjaan projektiin! Kertoilen lisää hiihtotreeneistäni mikäli jotakuta kiinnostaa. :)

Hiihtopäiväkirja tänä talvena:
7km
13km
15km
_____
= 35km

Jepjep. Mutta nyt takaisin luennon pariin.

2 kommenttia:

  1. Kulttuuri-ihmisenä minäkin rakastan teatteria! Kaikenlaiset näytelmät menee, kunhan näyttelijöitä useampia kuin yksi tahi kaksi.:)

    VastaaPoista
  2. Mahtava liikuntatavoite! Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista