torstai 13. tammikuuta 2011

Hola todos! :)

Heipähei.

Kylläpäs taas yli viikko vierähti blogihiljaisuudessa. Täytyykin nyt hieman ryhdistäytyä kirjoittelussa jos kerran meinaan tänne kirjoitella. Hiljaisuus ei kuitenkaan ole tarkoittanut sitä että laiskottelisin, ei ei..

Ensinnäkin koulu alkoi täydellä teholla taas ja kursseja tuntuu olevan ylitsevuotavasti. On espanjaa, englantia, tieteellistä kirjoittamista, puheviestintää ja sitten on vielä se proseminaari ja kandin kirjoittaminen. Huhuuh. Onneksi vähensin töitä nyt radikaalisti vuoden vaihteessa. En selviytyisi koulusta millään jos olisin täyspäiväisesti edelleen töissä. Pakko saada ne kandin paperit ennen kesää!

Olen jatkanut detox-juoman hörppimistä ja nyt taitaakin olla jo puolet kuurista takana. Kieltämättä on ollut kyllä ihan hyvä ja kevyt olo. Voihan se olla, että olen muutenkin syönyt kevyemmin ja laadukkaampia elintarvikkeita. Lisäksi en ole polttanut tupakkaa viikkoon ja luulen että se on suurin syy siihen, että olo on kohentunut. Suussa ei maistu enää tuhkakuppi aamuisin ja tuntuu että ruokakin maistuu paremmalle. Mitään nollatoleranssi uudenvuoden lupausta en tehnyt, aion kyllä sallia itselleni savut silloin tällöin, mutta ARKIPOLTTAMINEN on loppu NYT! :)

Ja mikä olikaan parasta tällä viikolla? No tietenkin se, että tanssitunnit alkoivat taas ja olen nyt käynyt kolmella tunnilla ma, ti ja ke. Kolme tuntia viikossa veloittaa kyllä kukkaroa, mutta en haluaisi jättää mitään tunneista pois. Tanssiminen taitaakin olla oikeasti sellainen laji, jossa suorittamisen saa jättää kokonaan pois. Tärkeintä on itseensä keskittyminen ja pyrkiä omaan persoonalliseen liikkeeseen. Opettajan näyttämät liikkeet ovat ainoastaan raamit, joiden rajoissa saa ilmaista oman maun mukaan. Ihana laji! Uskomatonta, että pidin melkein seitsemän vuoden tauon tanssissa!

Siis mitä aion nyt?

1. Detox-kuuri loppuun
2. Kevyttä, terveellistä, tuoretta ruokaa
3. Hiilarimäärän tarkkailua (ts. ei leivän mussutusta)
4. Ei tupakkia
5. KOULUJUTTUJA!!

Jep. Tsemppiä kaikille! Kohta ne päivät alkaa oikeesti kirkastumaan! :)

1 kommentti:

  1. Mahtavaa, tsemppiä savuttomanpaan elämään :) Ja voimia koulutöihin, lopussa kiitos seisoo :)

    VastaaPoista