tiistai 10. elokuuta 2010

Työt alkoivat ja hommat kasaantuvat..



Nyt ne työt sitten alkoivat kiireen ja raivon lailla. Ei mitään tietoa "pehmeästä laskusta". Mutta yllätys oli se, että kuinka moni kommentoi töissä laihtumistani. Siis ainakin puolenkymmentä kommenttia tuli, että "oletpa sä pikkuinen", "oot kaventunut", "näyttää hyvältä". Kommentit ovat tietysti kivoja, mutta sitten aloin laskeskelemaan, etten nyt mitenkään hirmuisen paljoa painavempi kyllä toukokuun lopulla ollut verrattuna tähän hetkeen. Siis noin pari kiloa on tässä kesän aikana lähtenyt. Mutta ehkä työtoverit eivät keväällä sitten huomanneet laihtumista, koska olimme joka päivä tekemisissä. Ja toisaalta olenhan nyt varmasti "timmiytynyt", koska olen juoksenut ja pyöräillyt hullun lailla viimeisen kuukauden. Mutta kiva oli, että työtoverit huomasivat ja jopa kommentoivat. :) Oletteko te saanut kehuja ympäriltänne painostanne?

Nyt kun työt alkoivat, niin on myös hyvä pohtia koulun alkua ja näiden kahden yhteen sovittamista. Onneksi yliopisto-opiskelu on aika itsenäistä työskentelyä, joten jos vaan SAAN ITSENI NISKASTA KIINNI, niin kouluasiat pitäisi edistyä aikataulun mukaisesti. Nyt jo tutkiskelin kurssitarjotinta ja tulevan syksyn ohjelmaa. Paljon on tekemistä, mutta niistä ON PAKKO selviytyä kunnialla. Pakko.

Ajattelin ottaakin nyt tavoitteeksi, että liikkuisin aina aamulla. Sitten liikunnat olisivat suoritettu siltä päivältä ja pystyisin loppupäivän keskittyä työhön ja opiskeluun. Näin yritän sovittaa aikatauluni. Tosin tanssitunnit ovat aina iltapäivällä. Ihanaa, että tanssitunnitkin taas alkavat! Jee! :)

Mutta nyt ei olekaan aikaa kirjoittaa tämän enempää. Teen ruokaa ja sitten lähden taas töihin. Heipsan!

Viikon liikunnat tähän mennessä:
Ma pyöräilyä 1h
Ti juoksulenkki 45min + venyttelyt

Kuvan linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. Mä otin viime keväänä tavaksi aamulenkit, oli todella virkistävää! Tosin mun lukujärjestys näyttikin aika väljältä, olin saanut kurssit valittua niin että oli vain kymmenen aamua, kaksi vapaapäivää keskellä viikkoa ja yksi kahdentoista aamu.;P syksy ei näytä yhtä lupaavalta, vaikka perjantait ovatkin näillä näkymin vapaita lukuunottamatta tenttipäiviä. Yliopisto-opiskelu on ihanan itsenäistä!

    VastaaPoista