tiistai 20. heinäkuuta 2010

Sohvailua ja sisustusta..



Hyvää iltaa arvoisat lukijani! Taas se viikonloppu meni hujauksessa poikaystävän seurasta nauttiessa. Olikin taas hyvän ruuan ja toiminnan täytteinen viikonloppu. Täytyy nyt kyllä myöntää, että syömisten puolesta viikonloppu meni täysin överiksi! Tuli syötyä KOLME kertaa ulkona: kiinalaista, lounasbuffettia ja sitten hesburgerit. Ja siihen lisäksi vielä herkuttelut: chilipähkinöitä, raparperipiirakkaa, raparperikiisseliä, hieman suklaatia ja nachoja. Hmph! Miten se nyt menikin niin? Onneksi en nyt enää aktiivisesti laihduta, joten säästyin pahemmalta itseruoskinnalta. Mutta täytyy kyllä myöntää, että hieman hävettää. Onneksi nyt on taas arki ja ruotuun palaaminen.

Kävin tänään taas juoksulenkillä, joka itseasiassa tuntui todella hyvältä tuon viikonlopun jälkeen. Huomenna sitten on taas tiedossa 2x 15km pyöräily töihin. Hyvinhän tämä viikko alkaa: tavoitteena siis turvotuksen poistaminen liikunnan avulla! :)

Sain tänään kämppääni uuden sohvan. VIIMEIN. Olin odotellut sitä kuin kuuta nousevaa jo kuusi viikkoa. Sain sen itse koottuakin. 6 isoa pulttia vaati monet lentävät perkeleet. :D Naapurit varmaan ihmettelivät kauheaa kolinaa ja ärräpäitä, joita kämpästäni kuuluivat. Mutta nyt se on koottu ja IHANA! Aionkin tänään löhöillä siinä ja nauttia VIIMEINKIN valmiista kämpästä. Jei! :)

Nyt nautiskelemaan! (ilman herkkuja)

Kuvan linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. Huomasin, että sähän olet laihtunut vielä lisää tavoitteesi saavutettuasi!!! Eli tuskin viikonlopun herkuttelut on kovin pahaa tuhoa päässeet tekemään!

    VastaaPoista