perjantai 16. heinäkuuta 2010

Sporttista huomenta!



Huhhuh. Tämä helle on sitten kummallinen juttu. Saa kropan ja pään aivan sekaisin. Olen ollut kovin ärtyisä nyt muutaman päivän ja syy voi olla monissa asioissa. Ensinnäkin tämä kuumuus ja HIKISYYS! Hiki suorastaan öllöttää minua nyt. Hikeä valuu ja tihkuu ja sitten se hiki jää iholle limaantumaan. Ja olo on koko päivän aamusta iltaan limainen. Yyh. :S Tietysti on ihanaa, että kesä on kauneimmillaan ja että säät suosivat, mutta tämä HIKI pistää kyllä öllöttämään pitemmän päälle. En ymmärrä sellaisia ihmisiä, jotka asuvat jossain maassa, jossa on aina näin kuuma kesät ja talvet. Huhhuh! Kävin äsken juuri viilentävässä suihkussa ja TAAS HIKI VALUU..

Toinen ärsyttävyyskynnystä koetteleva asia on tämä savuton elämä, jota olen viettänyt tässä nyt jo viikon. Okei, pari olen polttanut kaverin tarjoamana, mutta tänään on viides täysin savuton päivä. Viisi päivää näköjään ottaa jo koville ja koettelee kärsivällisyyttä. Tiedän, että tulen vielä polttamaan kun seuraavan kerran lähden juopottelemaan (en ole muuten juopotellutkaan juhannuksen jälkeen), mutta arkipolttaminen on nyt loppu kertakaikkiaan. Ostin tänään nikotiini-inhalaattorin apteekista. Ajattelin, että se helpottaisi tätä henkistä ärsytystä edes hiukan. Saa nähdä toimiiko. Jotkut sanovat, että neljäs tupakoimaton päivä on pahin, joten ehkä olen jo voiton puolella. Katsotaan kuinka käy. :)

Uuh, tätä hien määrää..

Niin. Ja sitten kävin tänään vaa´alla aamulla. Helle on turvottanut minua paljon nyt viime päivinä ja paino on pyörinyt siinä 62-63kg tienoilla. Mutta tänä aamuna se olikin tasan 61kg!! Ja painoindeksini on nyt virallisesti alle 20, eli 19,9. Hassua, että yhtäkkiä sitten turvotuksen jälkeen paino tipahtaa. Noh. Pitää nyt tarkkailla tätä painoa kuitenkin pienellä varauksella, koska tämä helle saa nesteet kyllä heittelehtimään hurjasti!

Seuraavaksi aionkin tehdä itselleni raikkaan salaatin. Sekaan heitän fetaa, raejuustoa ja kananmunaa. :)

Sitten töihin.

Kuvan linkki
Linkki

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvä päätös siirtyä savuttomaan elämään. Tsemppiä!

    Ja juu, kyllä tämä helleaika on välillä saanut pinnan kireäksi. Minä aina huomaan siitä, että pitää tarkistaa onko tullut juotua riittävästi...

    VastaaPoista
  2. Rispektit nainen todella upeasta painosta! Teikäläinen on jo alitanut tavoitteet. Samaa ei voi sanoa minusta, joka on 5 viikon lomalla tehokkaasti tuhonnut kovalla työllä saavutettuja tuloksia. Jos haluat seurailla blogiani, pistä mailiosoitteesi wannabefabulous@suomi24.fi niin voidaan jatkaa toistemme tsemppausta:)

    VastaaPoista