lauantai 3. heinäkuuta 2010

Pyöräily on huippua! :)



Moikka lukijat! Anteeksi blogihiljaisuuteni. Nyt on ollut kauhea stressi päällä ja selviytyminen juhannusriehasta. :) Oli muuten aika riehakas juhannus. Kolme päivää festareilla veti kyllä voimat totaalisen piippuun. Huhhuh. Mutta nyt olenkin jo palannut ruotuun ja päässyt taas liikunnan makuun. Päätin nimittäin alkaa pyöräilemään joka päivä töihin. Työmatkani on n. 15km, jonka olen yleensä aina ajanut autolla. Nyt kuitenkin päätin, että säästän luontoa ja kohotan kuntoa pyöräillen. :)

Tänään oli ensimmäinen päivä pyöräillen töihin. Aikaa meni 55 minuuttia suuntaansa. Aika paljon loppujen lopuksi, mutta syynä siihen on se, ettei pyörässäni ole vaihteita. Eli toisin sanoen aina kun tulee paha ylämäki vastaan, niin on pakko taluttaa. :D Ehkä jonain päivänä ostan hienon vaihteellisen pyörän, jolla on helpompi ajaa pitkiä matkoja. Mutta toisaalta kunto kohoaa ja lihakset saa töitä kun polkeminen on raskaampaa. ;)

Jeps. Mutta nyt on käytävä nukkumaan, sillä huomenna pitää lähteä pyöräilemään töihin jo klo 7:30. Lupaan postailla nyt taas useammin kun pääsen taas arkirutiineihin kiinni. :)

Ainiin. Ja paino on pysynyt alle 63kg huolimatta juhannuksen herkuttelut. Paino oli tänä aamuna 62,6kg. Jeei. Mutta nyt hyvää yötä.


Kuvan linkki
Linkki

3 kommenttia:

  1. Jee, pyöräily tosiaan on kivaa! Itsekin joskus olen miettinyt lähes 10 km koulumatkan pyöräilyä, mutta kun siinä tulee niin hiki!! Käytkö itse suihkussa tms. sitten töissä?

    VastaaPoista
  2. Wau, 15 kilsaa suuntaansa kaksi kertaa päivässä on mielettömän hyvää hyötyliikuntaa. Teikäläisellä on kohta niin tiukka takaumus, ettei siitä saa edes nipistysotetta:D

    Näin jälkeen-kuvasi ja näytät upealta! Mahtavaa työtä kerrassaan, onnittelut:)

    VastaaPoista
  3. Todella hyvä valinta tuo pyöräily, kaikki kannustus jatkoon. Kulkupeli kannattaa olla kyllä kohdallaan.

    Jos haluaa kaloreita polttaa, niin niitä menee pienellä vaihteella reippaasti ylämäessä polkiessa. Se, että on raskaan tuntuista polkea ei suoraan vastaa sitä, mikä on kulutus tai syketaso, sillä pienemmällä vaihteella/vastuksella jalat pyörivät vinhempaan.

    PS: löysin postauksen Googlen blogihaulla "pyöräily", kun etsin, että kuka muu blogaa pyöräilystä. Itse kirjoittelen tänne: http://www.kaupunkifillari.fi/

    VastaaPoista