tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lomailua poikaystävän kanssa..



Heipä hei lukijat. Olen ollut nyt parisen päivää lomalla poikaystäväni luona toisella paikkakunnalla. Ihanaa päästä hetkeksi pois arjesta ja kotoa. Tosin täällä on helpompi taas herkutella, koska poikaystäväni on oikea herkkuperä (sanan kaikissa merkityksissä). ;) Heh. Mutta huomenna on tarkoitus taas lähteä kotiin päin ja töihin. Tällainen parin päivän miniloma kyllä tekee todella hyvää! Poikaystävä on ollut puolestaan töissä päivät, joten saan päivällä puuhailla omia juttujani ja vaikkapa lukea kirjaa. Sitä tuleekin liian harvoin tehtyä kotona. :) Eilen esimerkiksi menin paikalliselle uimarannalle ottamaan aurinkoa ja lukemaan kirjaa. Ihanaa rentouttavaa kesäpuuhaa. Suosittelen kaikille!

Tänään ei aurinko paistakkaan täydeltä teholta kuten eilen, joten ajattelin käyttää ajan hyödyksi ja käydä lenkillä. Lenkkeilimme eilen n. 1h. Vuoroin juoksimme ja vuoroin kävelimme maaston mukaan. Täällä on sellaisia ylämäkiä, ettei niiden juoksemisesta tulisi kyllä yhtään mitään. :) Mutta joo. Ajattelin tosiaan hilpaista tässä kohta sellaisen puolen tunnin reteän lenkin, etten ihan laiskistuisi.

Mietin tässä eilen, että olen lisännyt nyt liikuntaa viikko-ohjelmaani erittäin runsaasti. Nyt jos todella jaksan pyöräillä aina töihin 30km päivässä ja muina päivinä jaksan käydä lenkillä, niin liikunnan määrä todellakin moninkertaistuu. Toisaalta nyt energiaa riittää enemmän kuin en enää kituuta ja laihduta. Tietenkin tarkkailen edelleen syömisiäni ja pakostikin niitä kaloreita tulee laskettua, mutta pyrin nyt pitämään itsestäni huolta enemmänkin liikunnan avulla. Liikunta tekee kyllä hyvän mielen. :) Yllätyksekseni sain kuulla, että koska asun opiskelija-asuntosäätiön kämpässä, saa asukkaat käyttää keskustan huippukuntosalia ilmaiseksi! Säätiö on nimittäin laittanut suuret rahat ja rakentanut loistavan kuntosalin keskustan liepeille. Siellä on kaikkia hienoja laitteita ja juoksumattokin! Nyt siis ei tarvi talvella enää itkeä, ettei pääse juoksemaan, koska voi aina mennä juoksumatolle. Jei!

Huhhuh. Kesä tuntuu menevän kyllä vauhdilla. Nyt kaikki nauttimaan lämmöstä ja jäätelöstä.. Muistakaa myös käydä lenkillä! :)

Kuvan linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. Vähän olis siistiä jos meidänkin opiskelija-asuntosäätiöllä olis tuollainen kuntosali! Tulis ehkä kokeiltua itsekin saleilua...:)

    VastaaPoista