keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kauhee toi ukkonen!



Huhhuh mitkä jyrinät. Eilen illalla oli hirmuinen myrsky, ukkonen paukkui ja salamat valaisivat koko taivaan. Nyt aamulla sama juttu. Heräsin kauheaan jyrinään ja pamahteluun. Oon ehkä raukkis, mutta ukkonen hieman pelottaa. Toisaalta ukkosilmalla on kiva olla lämpimässä sisällä ja pelata vaikkapa korttia tms. Mutta jos vaikka kesken juoksulenkin iskisi kauhea myräkkä, niin olisin ihan paniikissa ulkona. Hui kauhea! Tykkäättekö te ukonilmasta?

Kävin tänä aamuna taas lenkillä. On kiva lenkkeillä täällä poikaystävän luona erilaisissa maisemissa. Olen jo niin lopenkyllästynyt vakioreitteihini kotona, että lenkkeily kokonaan toisella paikkakunnalla piristää kummasti juoksulenkkejä. Tänäänkin 6km meni että hujahti. Ja itseasiassa juokseminen viileässä sateen piiskaamassa luonnossa ukonilman jälkeen oli mukavaa. Luonto tuoksuu hyvältä sateen jälkeen.

Olenkin nyt todella tyytyväinen liikuntasuorituksiini tällä viikolla. Seuraavana kolmena päivänä en juoksekaan, koska minulla on töitä ja se 30km pyöräileminen työpäivinä saa riittää urheilusta. Eli jos nyt oikein olen laskenut, niin tälle viikolle tulee yhteensä 2 juoksulenkkiä (1h), 1 juoksu-kävely-intervallilenkki (1h) ja 90km pyöräilyä (6h). Lisäksi vielä lihaskunnot (1,5h) ja venyttelyt (2,5h). Eli aikamoinen liikuntaviikko siis (yht 12h). Mikäs siinä jos energiaa ja aikaa riittää. :)

Liikunnantäytteistä kesäpäivää teillekin!

Kuvan linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti