torstai 3. kesäkuuta 2010

Vaaka vielä vähän miettii, mutta muuten on hyvä fiilis..



Heipähei. Ihan ensiksi haluan kirjoitella lukijoistani. Ihanat lukijat, joiden kommentit auttavat jaksamaan projektissa. Kommentit voivat nostaa sieltä murheen alhosta pois. Kommentit voivat piristää entisestään jo hyvää mieltä. Joskus kommentit voivat antaa hyviä neuvoja ja vinkkejä jatkoon, jotka ovat korvaamattomia. Tämä on tosiaan ensimmäinen kerta kun tutustun tällaiseen blogikulttuuriin itse kirjoittajana, mutta myös lukijana. Luen päivittäin seuraamani blogeja ja uusia päivityksiä. Se kuuluu jo arkirutiineihini, siinä missä oma kirjoittelukin. Tämä on kyllä jännä yhteisö. Meitä on kymmeniä ja satoja, jotka pyrkivät täällä samaan maaliin: laihtumiseen.. Tiedän jokaisen lukemani blogin omistajan painon.. En edes tiedä parhaimman kaverini painoa! :D Mutta pointtini tässä kirjoituksessa oli varmaan se, että haluan kiittää lukijoitani siitä, että he ovat jaksaneet lukea ja lukevat mahdollisesti jatkossakin. :)

Eilen kävin taas lenkillä. En tosiaan ihan niin pitkällä lenkillä kuin toissapäivänä, mutta 6,5km juoksin. Hieman kramppasi lonkka ja polvi. Pitää kai pitää lepopäivä juoksentelusta. Mutta mitä muuta liikuntaa sitä voisi sitten harrastaa, joka ei rasita polvea tai lonkkaa? Hmm.. Uinti vois olla ehkä hyvä, mutta en tiedä kerkeänkö tänään.. Noh. Täytyy keksiä jotain. :) Mikään vaan ei voita juoksemista..

Menin eilisenkin suht pienillä kaloreilla. Ehkä alan jo olemaan malttamaton tavoitteeni kanssa. Pitäisi vaan malttaa odottaa painon putoamista ilman mitään kituutteluja. Mutta jotenkin en vaan pysty. 63kg siintää jo silmissä. Kävin eilen tosiaan shoppailemassa. Pitäisi ostaa mekko serkun lakkiaisiin ja kävimpä sitten Gina Tricotissa. Siellähän on aina ihania mekkoja. Tyylikkäitä ja tyköistuvia. Löysinkin erään harmaan rypytetyn mekkosen ja otin sovitettavaksi vanhasta tottumuksesta koon 38. Noh. Sehän oli ihan liian iso! Siis koko 38 oli minulle iso! Whaaaaat? Noh. Meninkin sitten tyytyväisyyttäni hyräillen takaisin rekille etsimään kokoa 36. No kaikki pienemmät koot oli jo myyty. Yhyy.. En siis saanut sitä rypytettyä unelmaa, koska en todellakaan halunnut ostaa liian isoa mekkoa! Siispä. Nyt joudun taistelemaan 36-kokoisten ihmisten kanssa vaatteista..

Jepjep. Mutta nyt eiliset syödyt ja sitten piipahdan töissä.
Bran flakes + rasvaton maito
Ruispala (oivariini + kinkkumakkara + juusto)
Raejuustoa ja tonnikalaa
Kreikkalainen salaatti
Ehrmann-rahka + vadelmia
______________________
yht. 800kcal




Kuvien linkit:
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti