perjantai 4. kesäkuuta 2010

Tyhmä vaaka!!



Noniin.. Tulihan se jumi sieltä JUURI VIIME METREILLÄ (lue: grammoilla).. Pitihän tää arvata.. Vaaka näyttää samaa lukemaa kuin eilen.. Tietysti sen jumin piti tulla juuri nyt kun olen paria sataa grammaa vaille tavoitteen.. Äääh.. Noh. Viikonloppuna tulee herkuteltua serkun ylppäreissä, joten toivottavasti se buustaisi aineenvaihdunnan taas käyntiin.. Jumi nimittäin johtuu varmasti siitä, ettei maha ole oikein nyt tässä pariin päivään toiminut ja että olen mennyt nyt kolmisen päivää vähillä kaloreilla.. Pitäisi vaan malttaa syödä enemmän.. Huoh. Mutta olen niin malttamaton.. Voisin olla vaikka yhden kokonaisen päivän syömättä tällä hetkellä jos vaan saisin painon siihen tavoitteeseen.. Mutta eihän siinä nyt olisi järkeä.. Katsotaan viikonlopun jälkeen tilannetta.. Lauantaina kuitenkin unohdan vaa´an ja herkuttelen juhlissa.. That´s it! En anna sen masentaa..

Juhannukseen on vielä aikaa (jos oikein laskin) 20 vuorokautta.. Näiden kahdenkymmenen vuorokauden aikana painon pitäisi laskeutua sen 63kg alle.. Ei tosiaankaan tunnu mahdottomalta! Mutta kroppa on kyllä paras ystävä, sekä myös pahin vihamies. On sitä kolmen viikon jumeja painonpudotuksessa ennenkin ollut.. Hmph.. Noh. Eteenpäin vaan sanoi mummo lumessa.. Ja tänään meinaan taas mennä lenkille. Eilen pidin välipäivän lonkan ja polven takia. Olen tänään lähdössä pääkaupunkiseudulle, koska tosiaan ne serkun lakkiaiset on siellä. Mutta kai minä sielläkin juosta voin. :) Ehkä äitini lähtee mukaan..

Innostuin eilen illalla siivoilemaan ja järjestelemään tavaroita. Olen asunut tässä kämpässä jo huhtikuun alusta saakka ja kämppä ei ole vieläkään valmis. Noh. Järjestelin tavaroita ja sain parvekkeen vitriinin vihdoin kuntoon. Vitriiniin saa onneksi kaikki ylimääräiset lasitavarat ja astiat, joita ei tule joka päivä käytettyä. Ne on nyt siististi siellä parvekkeella odottamassa seuraavaa käyttökertaa.. Kyllä nyt on siisti ja hieno kämppä.. :)

Nyt eiliset syödyt
Bran flakes + rasvaton maito
Muna
Katkarapusalaatti
Puolikas pipari
Bran flakes + rasvaton maito
__________________
yht. 850kcal





Kuvien linkit
LinkkiLinkki

2 kommenttia:

  1. Kärsivällisyyttä (tiedän, helpommin sanottu kuin tehty)! Ei varmaan montaa päivää mene ennen kuin olet tavoitteessasi! Upeata!

    VastaaPoista
  2. Sä osaat kyllä hienosti rajoittaa tuota syötyjen kalorien määrää... Oon ihan kade, kun itsellä tuntuu paukkuvan yli kaikkien rajojen joka ikinen päivä. :) Sieltä se tavoite tulee saavutettavaksi! Tsempppppiä!!

    VastaaPoista