tiistai 8. kesäkuuta 2010

Hips hei!

Huhhuh.. Olipa viikonloppu ja vapaapäivät.. The best time of my life! Ensin oli serkun lakkiaiset, sitten käytiin poikakaverin kanssa shoppailemassa ja sitten hengasin poikaystäväni kämpillä.. Kolme päivää meni niin nopeasti kun oli paljon tekemistä.. Repsahduksia oli, mutta ilmeisesti niin oli tarkoituskin. Kuten uhosin, herkuttelin juhlissa oikein olan takaa. Ja herkuttelu jatkuikin sitten sunnuntaina ja hieman jopa maanantaina. Nyt tänään olen kyllä taas vetänyt tiukan linjan. Linjani on: viikonloppuna on varaa repsahtaa, mutta viikolla kärvistellään.. Näin se menee ja hyvä niin. Olen jo niin pitkällä tässä projektissa, että herkuttelutkin on jo sallittuja. Mitäs muut on mieltä? :)

Rankan viikonlopun jälkeen on kiva palata kotiin ja arkirutiinien pariin. Jos söisin samaan malliin kuin viikonloppuna, kilot tulisivat nopeasti takaisin. Siksi on hyvä, että olen ottanut tavaksi kärvistellä kotosalla arkena. Syön salaattia, rahkaa ja munakasta. Ostin taas koko viikon terveysruuat kerralla, joten eipä tarvi rampata kaupassa loppuviikkoon.

Mutta tosiaan. Nyt väsyttää jo toden teolla. Tämän päivän syödyt kuitenkin. (Vaikka niissä ei kyllä ole paljoa kehuttavaa)

½ ruispala (oivariinia, kinkkusiivu, juustoa)
bran flakes + rasvaton maito
½ paketillinen maksalaatikkoa
½ ruispala (päällä samat)
jälkiruuaksi mustikka-vaniljakiisseliä
½ ruispala (päällä samat)
bran flakes + rasvaton maito
munakas (2 munaa + siivu juustoa + 3 kinkkusiivua)
_____________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 1900 + liikunnat 200 = 2100kcal

1300-2100 = -800kcal

1 kommentti:

  1. Herkuttelut todellakin sallittuja! Pitäähän välillä osata heittää vapaalle ja nauttia :) tietenkin kohtuuden rajoissa(jos sellaista rajaa oikeasti edes onkaan...;) kukin määrittelee sen ihan itse!).

    VastaaPoista