torstai 10. kesäkuuta 2010

Paino 63,1kg

Niinhän siinä sitten kävi taas, että viikonloppuherkuttelujen jälkeen aineenvaihdunta sai kunnon herätyksen ja aamupaino oli tänään 63,1kg! Eli enää SATA GRAMMAA tavoitepainoon! Mutta vielä en hehkuta, koska huomenna aamulla tilanne voi taas olla aivan toinen. Tuuletan sitten vasta kun vaaka VIRALLISESTI näyttää pari päivää alle 63kg.. Nää heittelyt on ennenkin yllättänyt ja seuraavana päivänä masentanut. Hiljaa hyvä tulee. Kuitenkin lupaan, että laitan viikonloppuna kuvia uudesta kropastani tänne riippumatta siitä onko paino 63kg päällä vai alla. Jännittää hieman kuvien julkaisu. Olette seuranneet tätä matkaani monta kuukautta ja kohta kuvani ovat teidän kaikkien näytöillä. IIK! :D

Mutta tänään luultavasti ei ole tiedossa yhtä paljoa juoksua kuin eilen, sillä polvea jomottaa jo valmiiksi. Voi olla, että teen rennon parin tunnin kävelylenkin sen juoksun sijaan. :) Katsotaan fiiliksen mukaan..

3 kommenttia:

  1. Whouu! Hieno homma :) odotan innolla virallisia uutisia..;)

    VastaaPoista
  2. Wautsi, sä oot niiiin lähellä! Upea matka sulla takana, olet pudottanut siis 14 kg yhteensä, aivan mieletöntä! Mennään muuten parin sadan gramman tarkkuudella samoissa lukemissa:)

    VastaaPoista