tiistai 15. kesäkuuta 2010

Anoppilat tulisi kieltää lailla!



Heipähei taas arvoisat blogini lukijat. Viikonloppu oli yhtä sähläystä ja olen vieläkin reissun päällä. Tälläkertaa kuitenkin junassa jo menossa takaisin kotiin. Tehtiin sitten poikaystäväni kanssa kunnon kiertue hänen sukulaisillaan. Ja valitettavasti hänen äitinsä on oikea mestarileipuri ja herkuteltiin sitten hänen korvapuusteillaaan ja piirakoillaan. Nyt on erittäin paha hiilaripöhö siis päällä! Yh ja öh. Kuvia saatte siis odotella vielä muutaman päivän, sillä viikonloppu hurahti kyllä niin totaalisen nopeasti alta pois, ettei kuvia ehtinyt ottamaan. Mutta ENNEN JUHANNUSTA lupaan kuvia kuitenkin! Lupaan muoti- sekä bikinikuvat silloin. :P

Muodista tulikin mieleeni, että ostin viikonloppuna H & M :stä kokoa 36 olevan kynähameen. Kynähamehan on siis erittäin tiukka sekä vyötäröltä, että myöskin jalkojen kohdalta. Tämä kyseinen hame oli vielä alennuksessa 7e ja väriltään se on tummanlila. Ihana! Olen pitkään jo himoinnut tuollaista hametta, koska yleensä kaikki hameeni ja mekkoni ovat aina hieman löysiä ja "kellomaisia" malliltaan. Nyt on sitten oikein seksikäs kynähame olemassa. Hihi! ;)

Juhannuskin on sitten jo melkein viikon päästä. Pitääpä alkaa jo pesemään pyykkiä ja pakkailemaan pikkuhiljaa, koska olemme lähdössä festareille kolmeksi päiväksi. Olen nyt kituuttanut monta viikkoa ilman rakennekynsiä, koska haluan sitten juhannukseksi oikein ihanat superkynnet. Nyt voisinkin jo tällä viikolla laittaa ihkut juhannuskynnet itselleni. Rakastan kynsiä ja on ollut aika outoa olla jo monta viikkoa ilman niitä.. Hienot kynnet tuovat arkeen sitä jotain glamouria, jota mielestäni jokainen nainen tarvitsee. Mitäs mieltä te olette asiasta? Onko kynnet vain pelkkää huuhaata?

Harmittaa, että en saanut nyt niitä kuvia otettua. Anteeksi lukijat. Ei vaan löytynyt hyvää saumaa ja lisäksi kaikki ne syödyt hiilarit sai mielen matalaksi ja mahan turpeaksi. Luultavasti vaakakin näyttää turvotuksen. Hmph. Noh. Nyt on vielä viikko aikaa kituuttaa ja sitten juhannuksena päästän vaihteen taas vapaalle. :) Tavoite tuli siis jo saavutettua ennen viikonloppua, mutta luultavasti paino on nyt taas hieman korkeampi, kiitos raparperirahkapiirakan, röstiperunoiden ja munkkikorvapuustien. Ääh! :S

Linkki

1 kommentti:

  1. Moips! Eivät ole kauniit kynnet huuhaata!! Sain kaverilta aika kylmää kyytiä, kun hän näki kynteni, jotka olin pureksinut ja samoin tein myös kynsien reunoille...vereslihalle. Sain ukaasin, että elleivät kynnet näytä paremmilta nyt lauantaina niin saan selkään. Hui. =( Joten olen todella hillinnyt itseni, tänään vedin uuden kerroksen nättiä haaleanvaaleanpunaista lakkaa.

    rakennekynsiä en ota, koska en osaa niiden kanssa todellakaan olla. :) luonnolliset ja hyvinhoidetut (eivät tod. pureksitut) sopivat minulle.

    Kuvia odotellessa!

    VastaaPoista