torstai 10. kesäkuuta 2010

Aktiivipäivä ja juoksuennätys!



Heipähei taas rakkaat lukijat. Kiva kun teitä on jo kaksikymmentä! Vautsi! :) Tuntuu kivalta, että joku näitä mun postailuja lukeekin.. Jei!

Tosiaan tänään on ollut oikein kunnon aktiivipäivä. Aamu ja päivä menikin sitten kokonaan asioita hoidellessa. Kävin palauttamassa kirjoja, lainaamassa uusia, etsimässä oikeanlaisia terassikalusteita, ostamassa lisää hiilihappoa soda streamiin, luuttusin lattiat ja muutenkin siivoilin jne jne.. Siis tekemistä on ollut. Mutta nyt on tosi hyvä fiilis kun on saanut kaikki tehtävät hoidettua. Nyt voikin aloittaa kesän vieton hyvillä mielin. Nojaa. Kesäteatteriharjoituksissa tosin on hieman paineita, mutta toivottavasti saadaan proggis valmiiksi ennen ensi-iltaa. :)

Paino oli tänä aamuna tasan 64kg. Eli ei se paino nyt ihan kaameasti ollut viikonloppuna noussut. Uskoisin, että nyt kun menen taas nämä arkipäivät vähillä kaloreilla, niin paino normalisoituu siihen pikkuisen päälle 63kg. Katsotaan huomenna aamulla uudestaan tilannetta. Olen oikeasti tosi yllättynyt, ettei yhden/kahden tai jopa kolmen päivän herkuttelu (ja yletön herkkujen mässäily) nosta painoa paria sataa grammaa enempää. Tilannehan voisi olla se, että paino nousisi vaikka jopa pari kiloa!!

Kävin tänään taas ihanalla juoksulenkillä. Tein tämän kevään ennätysajan ja -matkan. Juoksin yhteensä 10,5km ja aika oli 1h 3min.. Eli juoksuvauhtini on aika pyöreästi 10km/h.. Vauhtini pystyy näköjään melko nopeana, vaikka juoksenkin pitkää matkaa. Olen erittäin ylpeä itsestäni! En ole koskaan aikaisemmin juoksenut yli tuntia, enkä kyllä yli 10km. Nyt se tuli sitten tehtyä ja on ihan voittajafiilis.. :)

Ja vielä tämän päivän syödyt. Menin sitten TODELLA pienillä kaloreilla. Älkää ottako mallia. Oli nimittäin aikamoinen nälkä illalla!
bran flakes + rasvaton maito
tonnikala-raejuusto-feta-salaatti
kananmuna
bran flakes + rasvaton maito
kananmuna
½ purkkia ehrmann-rahkaa + pakastevadelmia
_________________
yht. 800kcal

Vajetta : PALJON!

Juhannukseen matkaa enää kaksi viikkoa. Kumpa pääsisin tavoitteeseen ennen sitä.. Hyvää yötä kaikille.. :)

Kuvan linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. En yhtään ihmettele jos oli voittajafiilis tuollaisen juoksulenkin jälkeen!!
    Mahtava juttu! Ja tosi hyvää vauhtia vielä.
    T. nimimerkki perässä tullaan...

    VastaaPoista