maanantai 21. kesäkuuta 2010

Hemmottelua, hemmottelua..



Aah.. Ihana herätä uuteen viikkoon kun on vapaapäivä! Nukuin pitkään ja herättyäni varasin itselleni ensitöiksi huomiseksi kampaaja-ajan. Sitten menin suihkuun ja tein vartalo- ja kasvokuorinnan. Pesin hiukset, laitoin kosteuttavan naamion ja nypin kulmakarvat. Noh. Eihän tämä hemmotteluni siihen päättynyt. Olin jo aikoja sitten päättänyt, että tänä maanantaina teen itselleni taas rakennekynnet. Noh. Aloitin geelauksen ensin kuitenkin varpaankynsistä, koska niitä on sitten hankala laittaa jos on sormissa pitkät kynnet. Nyt on varpaat geelattu näteiksi kesävarpaiksi ja kohta alan vääntämään prinsessakynnet sormiin. Hih! :) Aion laittaa pitkät glitterillä koristellut vaaleanpunaiset kynnet. Ne sopivat minulle parhaiten..

Jokaisen naisen pitäisi pitää kerran kuussa kunnon hemmottelupäivä. Kivaa pyhittää koko päivä itsellensä ja tehdä sellaisia asioita, joita ei joka päivä ehdi. Tällaisen päivän jälkeen on keho ja mieli rentoutunut ja pystyy tsemppaamaan töissä ja harrastuksissa paremmin. Itselleni motivaattorina on juhannus. Haluan näyttää hyvältä ja hehkeältä keskikesän juhlapäivänä. :)

Juhannukseen ollaankin tänä vuonna panostettu ihan kunnolla. Laskettiin poikaystäväni kanssa, että juhannukseen menee 250e per nenä. Hurja summa. Mutta siihen kuuluu mökkiasuminen, ruoka, juoma ja festarilippu. Mutta tuollahan hinnalla olisi saanut jo lennot keski-eurooppaan! :o huih! Nooh. Juhannus on ainoastaan kerran vuodessa ja koska se on minulle tärkeä juhlapyhä, niin kannattaahan siihen panostaa. Vai mitä? :)

Mutta nyt rakennekynsiä vääntämään. Voin laittaa valmiista kynsistä kuvaa tänne jos kiinnostaa.. Adios!

Kuvan linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti