perjantai 18. kesäkuuta 2010

NYT NE KUVAT VIHDOIN!! :)

Hiphei! Sain nyt sitten VIHDOIN otettua kuvat uudesta kropastani painossa 62,9kg. Mahtavaa, että sain kuvat otettua juuri kun viikonlopun turvotukset oli lähtenyt. Jei. Kommentoikaa vapaasti ja kertokaa mielipiteenne. Vieläkö kannattaisi pari kiloa tästä tiputtaa?

Mutta nyt hyvät naiset ja herrat. Saanko esitellä: UUSI MINÄ! :)



Ensimmäisenä tietenkin pakollinen alusvaatekuva. Musta väri on jännä valokuvissa, koska se antaa niin paljon periksi, ettei kuvasta oikein saa selkoa. Muodot ei näy mustassa yhtä hyvin kuin muissa väreissä.



No sitten sitä pakollista bikinikuvaa. Tuossa sivukuvassa näkyy selvästi litistynyt maha, josta olen hyvin onnellinen. :) Takakuvat ovat aina yhtä epäimartelevia, vaikka paino tippuisi kuinka. :D



Ja sitten muotikuva. Tässä on ihanneasuni nro.1. Hame ja paita ovat H&M:stä ja kynähame on kokoa 36. Ihana asu, vaikkapa töihin tai sitten jopa juhliin. :) Kynähame korostaa muotoja ja hoikkuutta juuri oikeista kohdista. Huomatkaa pohjelihas. ;)

Mutta siinä ne nyt olivat. ENNEN-kuvaa yritin etsiä, mutta näköjään pullukkana olen onnistunut välttämään kokokuvat lähes kokonaan. Voitte siis vain kuvitella miltä olen näyttänyt + 14kg painavampana.. Huih! :o

Mutta nyt odottelen KOMMENTTEJA! :)

10 kommenttia:

  1. Vautsi! Näytät ihan tyrmäävän upealta tuossa kynähameessa ja paidassa! :) Minusta kroppasi näyttää tosi hyvälle jo nyt, en näe tarvetta parin kilon lisäpudotukselle.

    Onnea hienosta saavutuksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea upeasta tuloksesta!
    Olet tosi kiinteä ja sopusuhtainen, ei mitään tarvetta pudottaa lisää painoa.
    Hame sopii sinulle muuten todella hyvin!

    VastaaPoista
  3. TYRMÄÄVÄN UPEA KROPPA! Ihan uskomaton! :) Sivuprofiili ainakin saa minut kiehumaan kateudesta :D ja takaa ei todellakaan niin paha kuin ehkä itse luulet. :) Kiinteältä näyttää siitäkin suunnalta! Ei todellakaan tarvetta pudottaa enää painoa, vaan keskittyä nyt vaan painon pitämiseen samassa ja liikumiseen niin saattaa sitenkin senttejä kadota vaikka paino pysyy samassa :) (ei sillä, että senttejäkään tarvisi lähteä)

    VastaaPoista
  4. Täydellinen kroppa!
    Elä laihduta enää :D
    Pidä kiinteyttä yllä!

    VastaaPoista
  5. Upealta näyttää! Ja samaa mieltä ei tartte enää pudottaa :)

    VastaaPoista
  6. Sulla on kyllä juuri nyt sellainen kroppa mitä minäkin tavoittelen! Onnittelut saavutuksesta! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanista kommenteista! :) Vaikka itseni takiahan tässä olen painoni kanssa taistellut, on kiva nyt kuulla teidän kanssasisarten kommentit tehdystä työstä. Ei niitä kommentteja itseasiassa niin helpolla heru lähipiiriltä tai kavereilta.
    Saa nyt nähdä miten jatkan tässä tätä hommaa. Luultavasti keskityn nyt lenkkeilyyn ja hyvinvointiin, enkä niinkään enää painonpudotukseen. :)
    Eikä tämä bloggailu tähän lopu, koska haluan vielä nähdä miten teillä muilla menee!

    VastaaPoista
  8. Näyttää todella hyvältä! Ei kannata enää laihduttaa, jäis luut ja nahka jäljel. :) Kiva sit kuulla, miten hallittet painon, ko mun ainaki ois kiva kuul vinkkei, jahka pian tavotteeseen päästään.

    VastaaPoista
  9. Näytät kyllä tosi hyvälle! Onnea saavutuksesta =)

    VastaaPoista
  10. Upea! Komppaan muita, ei tarvetta pudotukselle! Onnea saavutuksesta!

    VastaaPoista