maanantai 3. toukokuuta 2010

Vappu tuli, vappu meni..



Heipähei lukijat. Anteeksi laiskuuttani ja blogihiljaisuuttani. Vappu tuli vaan sittenkin niin nopeasti, etten ehtinyt päivittelemään loppuviikosta ollenkaan. Ja Vappuna olinkin reissussa Helsingissä, joten sieltä käsin bloggailu olisi ollut työn ja tuskan takana. Mutta nyt rankka paluu arkeen tiedossa. :)

Keskiviikko ja torstai ja oikeastaan vielä perjantaipäiväkin meni ruokavalion ja liikunnan kannalta ihan kiltisti. Tosin olin käymässä keskiviikkona ystäväni syntymäpäivillä, joten pientä napostelua ja viiniä oli meiningeissä. Mutta huolimatta siitä vajetta tuli ihan kivasti. Ainoa vaan, että unohdin kirjata syömiseni ylös ke-to ja pe, joten en osaa nyt kyllä yhtään sanoa kuinka paljon vajeita on yhteensä tullut. Hitsi kun aina nuo syömiset pitäisi muistaa laittaa ylös, koska niitä ei sitten jälkeenpäin muista enää millään. Noh. Ei voi mitään. Eli jääköön viime viikon loppupuoli ja Vappu pimennon peittoon syömisten osalta. :)

Perjantaina kävin vaa´alla ja ilmeisesti hiilariton viimeviikko tuotti tulosta, sillä paino oli perjantaina 66,3kg. Olen tosi tyytyväinen tuohon tulokseen. Menen vielä tämän viikon ankaralla vähähiilarillisella dieetillä, että saisin painon 65g ensi maanantaihin mennessä. Ensi maanantaina nimittäin on erään koulun pääsykokeet johon aion osallistua, jossa urheilullista, hoikkaa ja tervettä kroppaa arvostetaan todella paljon. Siispä nyt täytyy todellakin ryhdistäytyä. Pakko päästä tuohon 65g viikossa! :o Ehkä onnistuu, ehkä ei.

Olin tänään kaupassa ostelemassa vaatteita. Yllätyksekseni erät takki/jakku meni päälleni, vaikka se olikin kokoa xs. Uskomatonta. Vielä muutama kuukausi sitten koko M olisi tehnyt tiukkaa. Koko xs on aika piukka, mutta vielä onkin muutama kilo tiputettavaa tästä, niin eiköhän se jo kesäkeleillä ole ihan sopiva. Lisäksi sovitin erästä farkkuminihametta, joka oli kokoa 36. Sekin meni päälle, eikä edes kiristänyt vyötäröltä! :D En edes muista milloin tuollainen minari on päälleni mennyt ilman jenkkakahvojen pursuilua. :) Tosin yksi takapakkikin tuli kaupassa. Sovitin FARKKUJA, jotka olivat kokoa 36. Eipä mennyt ei. Ehkäpä hanuriani ei vaan ole luotu koon 36 pikkupyllyfarkkuihin.. Hmph. No katsotaan sitten kun olen tavoitepainossani. Ehkä sitten. Mites muilla on mennyt vaatekaupoissa? Onko ollut iloisia yllätyksiä? Entä pettymyksiä?

Äitini huomasi muuten minun laihtuneen. Hän oli jopa hieman huolestuneen kuuloinen. "Kamala kun olet laihtunut. Syötkö sä mitään? Vai oletko vaan liikkunut paljon?" Äidit on äitejä. Sanoin äidille vaan, että on se paino tippunut joo, mutta syystäkin. Totesin, että "et taidakaan muistaa kuinka potrassa kunnossa olin jouluna".. :D Ei taida muistaa ei. Ajattelin muuten laittaa sitten kuvia tänne kun olen tavoitepainossani. Lähtöpainostani en ottanut kuvia, koska ne olisivat olleet liian tuhtia katsottavaa, mutta kun vaakaan pärähtää 63kg, niin lupaan laittaa kuvat tänne. :D Mutta se on sitten ehkä lähempänä kesäkuuta.

Mutta nyt. Mitäs vähähiilihydraattisia ruokia/välipaloja voisitte suositella minulle täksi viikoksi? Ostin kaupasta rahkaa, tonnikalaa ja raejuustoa, mutta ovat aika tylsiä pitemmän päälle. Suositelkaa jotain hyvää, niin lupaan kokeilla. :)

Tervetuloa uudet lukijat ja toivottavasti on mukava lukea juttujani. :) Tsempataan toisiamme hyviin tuloksiin!





Kuvien linkit
Linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. Lueskelen näitä sun juttujas vähän viiveellä mutta tuli ihan noista vaatejutuista mieleen että mähän oon nyt tosiaan sen 54,5kg ja munkaan peppua (tai pikemminkin lantiota) ei oo luotu kaikille 36-kokoisille housuille:D Tai siis mulla on Zaran 36-farkut jotka menee, mutta onlyn 36 ei mahdu. yläkroppaan meneekin sitten kaikki 32-36 väliltä..
    Mutta pointti oli siis että varmasti tuut mahtumaan 36-farkkuihin kun oot tavoitepainossa jos jo nyt liippaa läheltä:)

    VastaaPoista