torstai 6. toukokuuta 2010

Tytöt, tää on nyt kyllä ihan ihmeellistä!

Arvatkaapas kuka hyppäsi tänään vaa´alle ja vaaka näytti 64,8kg? No minähän siinä pompin. Tarkistin vielä moneen kertaan lukeman, mutta siinä näytöllä se vaan törrötti 64,8kg. Siis ihan käsittämätöntä. Siis jätän pois hiilarit kolmeksi päiväksi ja paino tippuu kaksi kiloa. En voi käsittää.. WTF?

No lukemathan selittyy sillä, että kropastani on lähtenyt nyt ylimääräinen neste kokonaan pois, mutta miten tässä nyt sitten ikinä uskaltaa syödä enää mitään hiilaripitoista? :o Mitä jos syön nyt sämpylän. Tuleeko ne kaksi kiloa korkojen kera takaisin? Huih! Onko kellään mitään ohjeita tai vinkkejä siihen, että mitä tapahtuu kun hiilareita alkaa taas lisäämään?

Tämä VHH on jopa PELOTTAVAN tehokas painonpudotusmenetelmä! Ihan hirvittää itseänikin!

Mutta tyytyväinen täytyy olla! Ehkäpä jo ennen kesäkuuta saan tavoitteeni toteutumaan! :)

TSEMII TYTÖT! We can do it! :)

9 kommenttia:

  1. Wau! Siis ihan mieletön tulos. Tästä intoutuneena kokeilen itsekin himmailla hiilareiden kanssa. Kiitos inspiraatiosta:)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, kohta on sitten tavoite saavutettu :D! Melkein tekisi mieli itsekin testata, mutta mun hiilarit tulee lähinnä kasviksista ja hedelmistä ja niissä on vielä paljon nestettä, joten järkevästi ajateltuna ei kannata.

    VastaaPoista
  3. sekin muuten riippuu hirveästi, että minkätyylisiä kasviksia ja vihanneksia syö. esim. tomaatissa on vähemmän hiilaria kuin omenassa.. eli kannattaa keskittyä siis vihanneksiin enemmän kuin hedelmiin.. :)

    VastaaPoista
  4. Jokainen elimistöön varastoitunut hiilihydraatti sitoo itseensä kolminkertaisen määrän nestettä. Sen takia alussa paino putoaa nopeasti, koska elimistö käyttää hiilihydraattivarastot loppuun jos ravinnosta ei tule hiilihydraattia. Samoin neste poistuu. Jos alkaa taas syömään normaalin määrän (200-300g) hiilihydraattia, paino nousee koska ne sitovat taas itseensä nestettä. Yksinkertaista. VHH on tarkoitettu elämäntavaksi. Helppoahan on korvata normaalilla aterialla perinteiset perunat, riisit ja pastat vihanneksilla. ;)

    VastaaPoista
  5. Joo tiedän, että VHH on tarkoitettu elämäntavaksi. Ja olen osittain sitä toteuttanutkin, mutta en näin rajusti. En tosiaan edes muista milloin olen viimeksi syönyt pottua, riisiä tai pastaa.

    Mutta tosiaan tää oli nyt vaan tällainen viikon kokeilu, että mitä jos vähentää hiilarit ihan täysin minimiin. Aikaisemmin olen niitä kuitenkin syönyt 100-150g päivässä. Ja siihen aion palatakin. Ja ilmeisesti paino lähtee sitten noususuhdanteeseen. Harmi. :S

    VastaaPoista
  6. Mutta kyllä se paino tasoittuu siitä sitten ja laskee taas. :) Tsemppiä.

    VastaaPoista
  7. Aika isoilla vajeilla muuten meet :O

    VastaaPoista
  8. näin on.. vajeilla mennään.. joskus vähän enemmän ja joskus vähemmän.. usein nuo vajeet on runsaan liikunnan tulosta.. ja kerran viikossa pyrin pitämään nollapäivän tavalla tai toisella. :)

    VastaaPoista
  9. Vihannekset, vihreät salaatit, yrtit ja juurekset on hyviksii. pasta, riisi, pulla, keksit, vaalea leipä ja jauhot on pahiksii. Hedelmät on mun mielestä siinä välillä :D

    VastaaPoista