perjantai 7. toukokuuta 2010

Huomenta!



Huhhuh, että väsyttää.. En meinannut millään päästä sängystä ylös ja lisäksi niskani on niin jumissa, että ihme että pää kääntyy.. Yyh..

Mutta tänään on oikeasti iloinen päivä, koska tänään tulee rakas poikaystäväni taas tänne Tampereelle luokseni. Hänhän lähti siis töihin toiselle paikkakunnalle 250km päähän ja tietoa siitä, kuinka pitkään hän siellä on, ei ole. Eli hän saattaa olla siellä puoli vuotta tai sitten vuoden. Tällaista kaukosuhdetta siis. Tämä ensimmäinenkin viikko on ollut aika rankka. Vaikeaa saada nukuttua yksin. :( Mutta hänellä on mennyt siellä ihan kivasti. Opettelee vielä hommia pari viikkoa ja sitten alkaa tositoimet. Olen niin iloinen, että hän sai tuon työpaikan, vaikka hankaloittaahan se tätä yhteiseloa hieman.

Eilen mulla oli kaksi kertaa pyörrytyskohtaus. Tuntui, että silmissä sumenee ja korvissa soi. Ne kohtaukset kyllä meni nopeasti ohi. En tiedä mistä hitosta ne johtui, koska eilen kuitenkin tuli syötyä yli 1000kcal yhteensä. Arvelisin, että mun aivot kaipaa nyt sitä hiilaria ja siksi pyörryttää. Tällaisia kohtauksia en kyllä halua enää toisten, joten nostan hiilarit nyt suosiolla hieman ylemmäs. En halua ruveta pyörtyilemään kaupungilla tai töissä. En tosiaankaan. Siispä hiilarit nousee tästä päivästä lähtien johonkin 50-75g hujakoille. Oman hyvinvointini vuoksi. :)

Oma terveys ja hyvinvointi on mulle todella tärkeää. Koko tämä laihdutusprojekti alkoi siitä, etten tuntenut oloani fyysisesti hyväksi, enkä myöskään psyykkisesti hyväksi pönäkässä vartalossa. Eli oma hyvinvointi on ollut aina ihan etusijalla tässä projektissa, ei niinkään laihdutuksen esteettinen arvo. Tietysti on kivaa näyttää hyvältä, mutta se ei ole minulla ollut mikään nro1 motivaattori. Minulla on nyt paljon parempi olo kuin +12kg sitten. :D

Nyt eiliset syödyt ja sitten töihin. Hiilaria eilen 40g!

400g kurkkua
0,5dl vadelma
0,5 purkkia ehrmann rahkaa
2 kananmuna
broilerin suikaleet
salsa-kastiketta
200g raejuusto
tonnikalaa tomaattikastikkeessa
tomaatti
½ kuivakakkupala
5 sipsiä
_______________
yht. 1000kcal

peruskulutus 1900kcal + liikunnat (lenkki + lihaskunto + venyttely + tanssitunti) 500kcal = 2400kcal

1000-2400 = -1400kcal vajetta






Kuvien linkit
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti