tiistai 25. toukokuuta 2010

Terveellinen elämä ja hyvä mieli!



Hyvää iltaa kaikille. :) Tulin nyt päivittelemään hyvät fiilikseni. Tänään tosiaan aamulla paino oli taas sen 64kg puolella. Eli tarkalleen 64,8kg. Tämä todistaa taas sen, ettei nyt hirveästi haittaa vaikka herkutteleekin välillä sipseillä sun muilla. Ei se paino yhtäkkiä nouse.. Kuten ei laskekaan.. :)

Mutta joo. Siis tällä hetkellä viralliseen tavoitepainooni on 1,9kg matkaa. Tosin meinaan kyllä vielä sen saavutettuani tiristää vielä kilon verran pois, jotta paino pyörisi sitten suurinpiirtein siinä 63kg maisemissa. Tavoitteeni on siis kuitenkin loppujen lopuksi melko liukuva käsite. Mutta katsotaan nyt viikko kerrallaan kuinka käy. :)

Sain kommenttia viikonloppuna laihtumisestani. On tietysti aina mukava kuulla, että ystäväni huomaava muutoksen, mutta kommentteihin on jotenkin vaikea reagoida. Jotkut sanovat, että "kauhee kun olet laihtunut". Mitä siihen nyt vastaisi? "Noh niimpä olen joo. mutta minusta se ei ole niin kauheata." :D No sitten yksi kaverini sanoi, että "sä olet kyllä laihtunut tosi paljon".. No siihen sanoin, että "no niin olenkin".. Vaikeaa on tuollaiseen vastata. Mutta jos joku sanoisi, että "olet laihtunut, näytät hyvältä", niin siihen voisi sanoa, että "kiitos paljon". :) Mitäs te yleensä sanotte kommentoijille? Ja minkälaisia kommentteja laihtumisenne on saanut osakseen?

Eli jos oikein laskin, niin juhannukseen on yhteensä 23 päivää.. 23 päivää aikaa päästä tavoitteeseen.. Eli se tarkoittaa, että painon pitäisi pudota n. 85g per päivä. Kuulostaa ihan saavutettavissa olevalta määrältä, mutta mistä sitä ikinä tietää jos tulee taas joku kolmen viikon jumi päälle. Sitä ei saa tapahtua.. Mutta USKOMATONTA, että tämä projekti alkaa olla jo pian loppusuoralla. Huhhuh. Vielä kolmisen viikkoa jäljellä ja sitten loppuu laihdutus ja alkaa ylläpito. Noh. Siitä sitten lisää myöhemmin. Nyt keskitytään vielä noihin viimeisiin kiloihin. :)

Tänään syödyt:
Bran flakes + rasvaton maito
Omena
Profeel-jogurtti
Omena
Fetasalaatti
Kanankoipi
Bran flakes + rasvaton maito
_________________________
yht. 950kcal

Peruskulutus 1900 + liikunnat (tanssitunti + pyöräilyä) 400 = 2300kcal

950-2300= -1350kcal vajetta

Hurja vaje, mutta sipsiherkuttelun jälkeen välttämätön.. :)



Kuvien linkit:
LinkkiLinkki

5 kommenttia:

  1. Kummallisia kommentteja olet saanut, joten en ihmettele, että sinulla on vaikeata vastata.
    Luulisi tosiaan, että se luonnollisin ja helpoin kommentti olisi "olet laihtunut, näytät hyvältä!". Niin itse ainakin olen aina sanonut ystävilleni (paitsi eräälle anorektikko raukalle...).
    Itse olen vasta laihdutuksen alkukiloilla, joten eroa ei huomaa, mutta toivon, että piakkoin alkaa KIVOJA kommentteja tulla!

    VastaaPoista
  2. Mä niin tiedän nuo kommentit. Samanlaisia oon saanut yhdeltä kaverilta, joka itse on todella laiha. Ei voi käsittää. Sen mielestä mun ei olisi tarvinut alunperinkään laihduttaa. Siis miksi ihmisten on niin vaikea hyväksyä toisen laihtumista!? Mulle ei ole kukaan sanonut "olet laihtunut, näytät hyvältä". Kyllä piristäisi kummasti sellainen kommentti. Toisaalta, itseä vartenhan tässä puurretaan ja uurastetaan.

    Sä muuten menet samoissa kilolukemissa ja aika samat tavoitteetkin meillä on:) Minkä pituinen olet?

    VastaaPoista
  3. Kiitos mukavista ja kannustavista kommenteista tytöt. Täällä blogimaailmassa sentään kommentit ovat positiivisia ja kannustavia. En olisi varmaan ilman tätä blogeilua edes jaksanut tätä projektia paria kuukautta pidempään. Mutta tässä sitä porskutetaan jo viidettä kuukautta HYVIN TULOKSIN! Tsemppiä teillekin! :)

    Mimi: Olen 175cm pitkä. Voisinkin laittaa sen johonkin tuohon sivupalkkiin. Mulla on tosi isot luut verrattuna pituuteen, joten alle 60kg en ole missään tapauksessa laihduttamassa. Olisin pelkkä luukasa. Mutta siis vartalotyypiltäni olen isoluinen ja melko lihaksikas. En siis mikään siro sipsuttelija. :) Laita kyllä kuvia sitten kun tavoitteeseen pääsen. IIks! :D

    VastaaPoista
  4. Totta, itseämme varten laihdutamme joten siinä mielessä toisten kommenteille ei tule antaa liikaa painoa. Kumma silti jos muiden tarvitsee kommentoida ikävästi asiaa, jonka voi hyvin kuvitella olevan tärkeä ja positiivinen ko. laihtuneelle!?
    Blogi on tosiaan innostava apuväline tälläisessä projektissa. Hyvää päivän jatkoa teille. Käyn nyt välipala proteiinipatukan kimppuun! NAM NAM!

    VastaaPoista
  5. Kummallisia kommentteja paikka paikoin. Mulle kommentoidaan, että "nyt sä näytät hyvältä" ja että "opi hyväksymään itses" ja että "ihanaa, kun on jotain mistä ottaa kii". :) Tuossa mun saamia kommentteja. Voi kun saisikin sellaisen kommentin, että: "Vau, oletpas sinä laihtunut!!"

    VastaaPoista