maanantai 24. toukokuuta 2010

Pääsykokeet meni miten meni, nyt ankaraa painonpudotusta vielä juhannukseen saakka!



Pääsykokeet olivat ja menivät. En päässyt kouluun. Että sillä tavalla. Tilaisuus tuli ja tilaisuus meni. Sille ei nyt enää voi mitään. Mutta painolle voi! Päästin itseni nyt hieman repsahtamaan tässä parin viikon aikana, koska annoin mielihaluilleni vallan. Söin leipää ja herkkuja. Lisäksi olin festivaaleilla viikonloppuna ja siellä tuli mässättyä sipsiä nälkään. Ei kovin fiksua. Noh. Ehkä tuo herkuttelu helpotti jotenkin tuota pääsykoeahdistusta ja sitä surua kun ei taidot kouluun asti riittäneetkään.. Nyt on kuitenkin vielä kuukausi aikaa saada paino tavoitteeseen. Painoni oli tänä aamuna 65,5kg. Eli paino on noussut n. 1kg edellisestä punnituksesta. Tällä viikolla se lähtee.

Kävin kaupassa ostamassa salaattia, mehukeittoa, raejuustoa, tonnikalaa, kananmunia, omenia ja kanaa. Näillä elintarvikkeilla pitäisi pärjätä koko viikko. Ajattelin nyt ottaa rajun loppuspurtin, jotta tavoitepaino tulisi VARMASTI saavutettua ennen juhannusta. Vielä olisi siis kolmisen kiloa tiputettava, jotta olisin tyytyväinen. 63kg tai hieman verran alle täytyy päästä. :)

Ajattelin ottaa tavoitteeksi syödä maksimissaan 1300kcal/päivä. Sillä määrällä jaksan vielä ihan hyvin ja kun tuohon päälle vielä lisää liikuntaa, niin eiköhän tavoitteeseen päästä. Voihan se olla, että jonain päivänä tulee enemmän ja jonain vähemmän, mutta tuohon kalorimäärään pyrin. Liikunnallisesti pyrin kuluttamaan 300kcal joka päivä. Olen varma, että tuo tulee ainakin varmasti ylitettyä joka päivä. Motivaatio on nyt erittäin korkealla! :)

Tsemppi päälle! Vielä muutama viikko aikaa..




Kuvien linkit
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti