sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Matkalla äidin luokse..

Taas on koko viikonloppu mennyt blogihiljaisuudessa. Poikakaverin kanssa oli vaan niin mahtavaa, etten raaskinut tuhlata pientä yhdessäoloaikaamme tietokoneella näpräämiseen. Näemme nykyään poikakaverini kanssa siis ainoastaan viikonloppuisin, koska hän on töissä toisella paikkakunnalla. Tosin se, että näemme ainoastaan viikonloppuisin kostautuu sillä, että syömme herkkuja ja hyvää ruokaa. No niinpä tässä sitten kävi. VHH taisi hieman unohtua ja nyt paino oli tänä aamuna nesteiden palaamisen myötä taas 65kg puolella. Ei hemmetti. :S Arvasin, että kun yhtenä päivänä syön hiilaripitoisia juttuja, niin paino nousee. Näin kävi. Höh ja höh. Noh. Kyllä elämästä täytyy nauttiakin. Voin taas kituutella ja kärvistellä ensi viikolla yksinäni, odotellen uutta viikonloppua. :)

Elikkäs. Perjantain ruokailuni näytti tältä.
1 muna
½ purkki ehrmann-rahkaa vadelmilla
½ pala kuivakakkua
2kpl tumma suklaapala
2 kpl tortilloja (sisällä jauhelihaa, kanaa, salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, sipulia, fetaa, dippiä, salsaa)
2 tomaatti
______________
yht. 1200kcal

peruskulutus 1900kcal + liikunnat (pitkä juoksulenkki + lihaskuntoa + venyttelyä + reippailua) 650kcal = 2550kcal

1200-2550= -1350kcal vajetta

Hieno vaje, vaikka tuli syötyä noita ihania tortilloja! :P

No sitten lauantaihin.. Voi minua. Lauantaina viimeistään tämä VHH meni plörinäksi. Keksittiin rakkaani kanssa lähteä leffaan. EIHÄN LEFFASSA VAIN VOI OLLA ILMAN POPCORNIA! Noh. Alkupäivä meni ihan mukavasti VHH:ta ajatellen ja jopa iltaruoka ravintolassa. Otin LOW-CARB - annoksen, jossa oli yhteensä hiilaria ainoastaan 13g! Annoksessa oli kaloreita sitten: 1200kcal! Mutta koska ajattelen nyt hiilareita, niin VHH:n kannalta annos oli hyvä! Annoksessa oli caesar-salaattia, kunnon pihvi, 4 kanasiipeä, pekonia, kurkkua ja suolapähkinöitä. Ihana annos, kunnolla protskua. :D

Kaikki meni siihen asti hyvin, kunnes tosiaan mentiin sinne leffaan. Yritin vastustaa ihanien popkornien tuoksua, mutta en pystynyt. Siispä otettiin kavericombo, johon kuului limpparit ja kunnon ämpärillinen poppareita. Voi minua. Yritin syödä niitä himmaillen. Otin ainoastaan aina yhden popcornin suuhuni ja rouskuttelin sitä pitkän tovin, ennen seuraavaa. Mutta kyllä sitä popcornia silti tuli vedettyä. Jepjep. En taida olla ihan tunnollinen VHH-ihminen. :D

Siis lauantain syödyt
1 muna
1 tomaatti
1 tortilla (samoilla täytteillä)
ravintola-annos (1200kcal)
popcornia
__________
yht. 2000kcal

peruskulutus 1900kcal + liikunnat (tanssitunti + reippailua) 400kcal = 2300kcal

2000-2300= -300kcal vajetta

Joojoo.. Näin se nyt vaan meni.. Plörinäksi, kuten sanoinkin..

Nyt vielä tämä päivä täytyy selvitä enemmän tai vähemmän kunnialla ja sitten ensi viikolla taas ruoska viuhuu! :D Viuh viuh!

1 kommentti:

  1. Voivoi, mulla menee lähes kaikki viikonloput noin kun poikaystävä on tosiaan armeijassa:D Viikolla pystyn kituuttamaan itseäni (ja voisin vaikka olla kokonaan syömättä jos se olisi missään mielessä terveellistä) mutta auta armias kun se ihana syöppö tulee tänne ja tartuttaa ruokahalunsa muhun. Joka viikonloppu sama juttu! Tänäänkin tullut syötyä mm. karkkia ja mokkapaloja.. Toisaalta eihän tässä mitään hätää ole kun periaatteessa oon jo tavotteessani mutta kyllä tää päivä meni reilusti plussalle:/ Tasapaino, tasapaino, sitä täällä vielä haeskellaan:)
    Mutta sallittakoon näitä elämän nautintoja kuten leffapopparit aina silloin tällöin!:)

    VastaaPoista