keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Vainoharhaisuus ja paino..



Vieläkin turvonnut olo. Hmm. En ole nyt tosiaan uskaltanut käydä vaa´alla, koska tosiaan nyt on melkoisen turvonnut ja paisunut olo. Tiedän, että paino ei ainakaan ole laskenut tuosta viime viikon luvusta. Kroppani nyt vaan kertakaikkiaan taisi pelästyä keittokuuriani ja nyt kun olen syönyt normaalia terveellistä ruokaa, niin kroppa onkin päättänyt ehkäistä nälkäkuoleman ottamalla kaiken ilon (ja rasvan) irti ruuasta jota olen nyt syönyt. Ääh. Tämä tuntuu ikuisuusprojektilta!!! Yleensä olen aina optimistinen ja iloinen ja lasini on aina puoliksi täynnä, mutta nyt alkaa taas tämä projekti tuntua turhalta. Lueskelen muiden blogeja ja tajuan, että heillä edistyminen on paljon nopeampaa ja tuloksia tulee helpommin kuin minulla. Toki tiedän, että olen jo pudottanut 10kg painoa pois, mikä on HIENO asia, mutta silti tavoitteeseen pääseminen tuntuu vaan kaukaiselta haaveelta. Koko ajan paino jumittaa tai sitten syntyy kamala turvotus.. Ei paljoa naurata.. :( Jos maha alkaa taas toimimaan tänään, niin kokeilen vaakaa jo huomenna. Jos jumitus jatkuu edelleen, niin en ole menossa vaa´alle.. That´s it.

Onko kenelläkään muilla motivaatio-ongelmia projektinsa kanssa? Tsempataan toisiamme hei yhdessä! Laittakaa vinkkejä kommentointiboksiin! :) Olette rakkaat lukijat ennenkin saanut mut nostettua epätoivon alhosta pois, niin uskon että tälläkin kertaa.

Nyt eiliset syödyt ja toihin
Aamupala: ruispalan molemmat puolet (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), bran fakes + rasvaton maito
Lounas: coffee housessa tumma rouhesämpylä (jossa päällä myös jotain siemeniä), jossa sisällä salaattia ja vuohenjuustoa
Välipala: jogurtti, ruisleipä (valkosipulituorejuusto + kinkkuleikkele)
Iltaruoka: 5kpl kanahornetteja, nuudelia, kasviksia
___________________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (tanssitunti + reippailua) 400kcal = 2400kcal

1300-2500= -1100kcal vajetta

Hyvä vaje. Kiitos tanssitunnin.



Linkit kuviin
Linkki
Linkki

2 kommenttia:

  1. Hui hui hui!!
    Mitenkäs nyt sitten sinua tsemppaisin? Hm... Sain juuri kommenttia omaan blogiini anonyymiltä, että suhtaudun pakkomielteisesti vartalooni ja ettei kuulemma kuvissani ole huomattavissa juuri lainkaan edistystä. No, tuollainen saattaisi masentaa ja ajaa minut suoraan sohvaperunaksi mutta HEI PERIKSI EI ANNETA VAIKKA MITÄÄN MUUTOSTA EI NÄKYISI JA TURVOTTAISI KUINKA! Eihän?

    Turvotukseen auttaa (paasaan tästä aina...) vedenjuonti. Juothan riittävästi pvä:n mittaan? Oletko kokeillut jättää päiväksi turvottavat (itselläni esim ruisleipä) pois, josko siitä olisi apua? Itselläni oli paino tänä aamuna (kammottava 6uutosella alkava lukema...) erittäin huomattava siis, mutta tiedän että olen syönyt oikein ja liikkunut paljon joten oman onnensa nojaan koko vaaka!! Miltä peilikuva näyttää?

    VastaaPoista
  2. Höh, mä just mietin tänään vai oliko se eilen miten sä olet yksi niistä joilla painoa on lähtenyt tosi hyvin! Kymmenen kiloa parissa kuukaudessa on TOSI HYVIN. Tietenkin välillä meinaa usko loppua ja toivoo nopeampia tuloksia, mutta kyllä sinne tavoitteeseen kuitenkin päästään. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista