torstai 22. huhtikuuta 2010

Kaikki ne rasvaiset herkut, jotka onnistuin välttämään.. :)



Heips kaikki. Tulin nyt tosi pikaisesti päivittämään blogin, koska ystäväni on mun luona yötä ja kohta lähden kaiken lisäksi aamuvuoroon töihin. Onneksi ilta on vapaa. :) Oltiin tämän kaverin kanssa hieman juhlimassa eilen. Tuli juotua viiniä, siideriä, pari mustikkashottia ja sitten sitä kuuluisaa kossuvissyä. Mutta omien laskelmien mukaan pysyttiin alle 10:ssä alkoholiannoksessa. Eli lasken sen vielä suht rauhalliseksi meiningiksi. Yritin tarkoituksella hillitä itseäni. :)

Mutta ennen juhlimista kävimme pizzeria raxissa. Olin ihan paniikissa kun menimme sinne. Näin jo mielikuvat itsestäni mässäilemässä pizzapaloja, lasagnea, nakkeja ja lihapullia. Mutta ONNEKSI pystyin hillitsemään itseni! Otin salaattibuffetin ja kasasin lautaseni täyteen salaattia, tomaattia, kurkkua, tonnikalaa, fetaa, raejuustoa, maissia, herneitä ymsyms. Söin tuon jättiläismäisen salaattiannoksen ja enää ei tehnytkään mieli pizzaa.. OLEN NIIN YLPEÄ ITSESTÄNI! :) Siis söin raxissa salaattia! Wau! Sellaisina hetkinä into palaa taas tähän projektiin, koska silloin tajuaa, että jokin on muuttunut. Olen todellakin muuttunut ja haluan mielummin elää ja syödä terveellisesti, enkä tunkea itseäni täyteen rasvaa ja herkkuja. Uskon siis, että terveellinen ruokavalio on tullut elämääni jäädäkseen. Tietysti joskus on varaa herkutella, mutta arkena on hyvä miettiä mitä sitä suuhun laittaa. :)

Nyt siis eiliset syödyt
Aamupala: ruisleipä (valkosipulituorejuusto + kinkkuleikkele), bran flakes + rasvaton maito
Välipala: ruisleipä (päällä samat), jogurtti
Ruoka: se raxin salaatti
Yösyöpöttely: pieni palanen kaverin pizzaa (1/2 siivu)
______________
yht 1000kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua + tannsimista yökerhossa) 400kcal = 2400kcal

1000-2400= -1400kcal vajetta

Tuossa vajeessa ei nyt ole mukana eilisiä juopotteluja, mutta ajattelin, etten niitä laskisikaan mukaan. Satunnainen juopottelu ei tätä projektia kaada, joten en jaksa jokaista drinkkiäni nyt laskea tähän mukaan. Juotu mikä juotu.



Kuvien linkit:
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti