tiistai 20. huhtikuuta 2010

Opiskelun yrittämistä..



Heips kaikki. Olen yrittänyt vääntää englannin esitelmääni nyt tässä jo päivän. Olen aina luullut, että olisin ihan OK enkussa, mutta tämä AKATEEMINEN englanti onkin sitten aivan toista. Pitäisi tehdä 8min suullinen esitelmä ja tuntuu, että vaikka kuinka valmistautuisin, niin tuloksena on 8min piinallinen änkytys luokan edessä. Ääh. No onneksi on vielä yli viikko aikaa varautua pahimpaan. Onneksi olen kasannut jo kaikki mitä aion puhua paperille. Nyt sitten vaan täytyy jotenkin saada ne asiat tuosta paperista päähän ja pystyä esiintymään luontevasti. Noh. Ilmoittelen sitten miten hyvin/huonosti esitelmä meni! :D

Ajattelin nyt jo alkaa hölkkäilemään taas. Olen jo ihan tarpeeksi levännyt tämän kipeän suuni kanssa, joten liikkeelle on päästävä. En usko, että haava alkaa enää ärtyilemään, vaikka pientä jomotusta onkin vielä ilmassa. Mutta pitäähän sitä päästä tuonne ihanaan auringonpaisteeseen liikkumaan!

Jotenkin on taas hieman punkero olo. Olen nyt tosiaan syönyt kolme päivää jo suht normaalisti, kuitenkin vajeesta huolehtien, mutta olo on tosi turvonnut. Kroppa on varmaan nyt kerännyt itseensä nesteet ja muut ravinnot säästöön, kun olin kuitenkin aikamoisella nestedieetillä sen kolme-neljä päivää hammaspoiston jälkeen. Ensin dieetti ja paino laskee hurjasti ja sitten kun varovaisesti siirtyy normaaliin syömiseen, niin heti tulee turvotus. Höh ja höh. Taidampa taas pitää lomaa vaa´asta parisen päivää. Tätä se jojolaihduttaminen sitten on. Ensin ollaan nälkäkuoleman partaalla ja sitten kun saa jotain murua rinnan alle, niin paino nousee takaisin. Pitääpä nyt tarkkailla syömisiä, että turvotus laskisi mahdollisimman nopeasti pois. :)

Muuten onkin sitten ihan hyvä fiilis. Vanhempani on pian takaisin Suomessa. Ovat nyt matkustaneet viisi vuorokautta Barcelonasta kohti Suomea ja nyt ovat laivalla menossa kohti Turkua. Ihanaa, että pääsevät VIHDOIN kotiin. On niillä ollut ihan kauhea reissu. Kiitos tulivuoren. Murrr! :(

Mutta vielä eiliset syödyt tänne
Aamupala: profeel-jogurtti
Lounas: puolikas cafe picnicin kanaparilapatonki
Välipala: profeel-jogurtti
Välipala: toinen puoli cafe picnicin kanaparilapatongista
Iltaruoka: kanaa, vihanneksia ja nuudelia, 1 tumma suklaapala
_________________________
1200kcal

Peruskulutus 2000 + liikunnat (reippailut) 200kcal = 2200kcal

1200-2200= -1000kcal vajetta

Hyvä vaje, vaikka pelkäsin, että homma kosahtaa tuohon patonkiin. Mutta onneksi cafe picnicin sivuilla oli ravintotiedot noista kaikista tuotteista ja ei siinä patongissa ollut kuin yht alle 600kcal.



Kuvien linkit
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti