maanantai 19. huhtikuuta 2010

Uusi viikko ja uudet kujeilut.. :)



Hei tervetuloa uusi lukija! :) Taas uusia lukijoita. Kivakiva!

Tulin nyt pikaisesti postaamaan eiliset syödyt ja jotain fiiliksiä. Eilen oltiin siskojen kanssa koko päivä ja käytiin vielä kolmannellakin siskolla kylässä. Siellä sitten tämä kolmas isosisko olikin loihtinut AIVAN MIELETÖNTÄ suklaamutakakkua meille. Otin pienehkön palasen sitä ja lusikallisen kermavaahtoa siihen päälle. AI ETTÄ! En normaalisti välitä paljoakaan mistään kakuista/leivoksista, mutta tuo löllyvä suklaanautinto vei kyllä kielen mennessään! NA-MI! :D Oli kyllä herkkua tämän viisurihammaskidutuksen jälkeen!

Sitten illalla teimmekin tortilloja ja katsoimme ensin x-factoria ja sitten Muumio-elokuvaa. Naurettiin silmät päästämme tuota elokuvaa, joka oli aikanaan NIIIIIIIN HYVÄ. :D Hehheh. Kyllä näköjään mielipide muuttuu kymmenessä vuodessa. Aikaisemmin niin pelottava muumio oli nyt pikemminkin huvittava. Mutta kova elokuva se aikanaan oli kuitenkin.. Erikoistehosteet ja kaikki. :)

Onneksi nyt pystyn jo syömään jotenkuten. Pitää vaan varoa, ettei tuonne vasemmalle poskenpuolelle mene kauheasti ruokaa, koska tekee tosi ilkeää kaiveskella ruuanmuruja sieltä tikkien joukosta pois. Hyh. Olipas kuvottava lause! :D Mutta kuitenkin. Onneksi nyt voin jo syödä suht normaalisti ja normaalia ruokaa!

Siispä eiliset syödyt tähän.
Aamupala: kaksi munaa ja kaurapuuroa (päällä pakastevadelmia ja ripaus sokeria)
Välipala: kuppikeitto ja kaksi paahtoleipäsiivua (päällä ei mitään)
Väliherkuttelu: suklaamutakakkusiivu kermavaahdolla + kourallinen suolapähkinöitä
Iltaruoka: 3 kpl tortilloja (sisällä kanaa, salaattia, tomaattia, sipulia, paprikaa, taco-dippiä ja salsaa), kourallinen pääsiäiskarkkeja
__________________
yht. 2000kcal (oho, ompa paljon!)

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (ei paljoa mitään, hieman kävelyä vaan) 100kcal = 2100kcal

2000-2100= -100kcal vajetta

Noh. Tulipa nyt sitten hommattua melkein viikon ainoa plussapäivä. Mutta ei ihan kuitenkaan. :D Ainakin aineenvaihdunta sai taas boostauksen!



Kuvien linkit:
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti