torstai 8. huhtikuuta 2010

Uuh mikä loma!



Heipä hei kaikille!
Pyydän nöyrimmästi anteeksi laiskuuttani, mutta tosiaan tullessamme sunnuntaina Portugalista, olikin seuraavana urakkana muutto heti perään. Eli olen nyt tässä kolmisen päivää käyttänyt kaiken hereilläoloaikani siihen, että saan uuden kämpän mahdollisimman nopeasti kuntoon. :)

Mutta Portugali oli IHANA! Makasimme melkein koko viikon poikaystäväni kanssa altaalla ja aurinko paistoi ihan tarpeeksi. Yhtenä päivänä oli pilvistä, joten kävimme silloin shoppailemassa ja pyörimässä Albufeiran ympäristössä. Aurinko tosiaan porotti todella kuumasti kevätsäteitään, joten hieno rusketuskin tuli viikon aikana saatua. :) Eipähän tarvi aloittaa täällä Suomessa auringonottoa ihan tyhjästä. Onneksi muistettiin läträtä aurinkorasvan kanssa, koska aurinko oli todella polttava!

Ja laihduttamisen kannalta viikko meni nyt miten meni. Toisaalta emme syöneet kuin ehkä kolme kertaa päivässä: aamupalan, välipalan ja illalla ravintolassa. Mutta toisaalta se ruoka mitä söimme ei välttämättä kyllä ollut terveellisimmästä päästä. :D Vaaleaa leipää, viiniä, olutta, kastikkeita yms. En edes halua täällä niitä tämän enempää eritellä. Loma on loma ja syötyä tuli HYVIN. Nam.

En ole tohtinut vielä mennä vaa´allekaan. Ajattelin nyt tasata pari viikkoa nesteet pois ja sulatella herkkuja ennen vaa´alle astumista. En tosiaankaan halua tietää kuinka paljon loma vaikutti projektiin! Toivottavasti ei nyt ihan hirveästi ole..

Noh mutta ilmoittelin nyt vaan, että hengissä ollaan ja loma oli upea. Nyt töihin ja illalla sitten lisää kirjoittelua.


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin!! Aamulla kuule just kävin ihan kurkkimassa, että missä ihmeessä oot, ku ei mitää oo päivittynyt!

    Kovasti oon kaipaillut :).

    Loma on oikeesti loma ja silloin pitää kyllä jättää päästä kaiken maailman projektit ja huolet pois :). Hyvä, että sait rentoutua!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Gildanan kanssa, loma on aina loma ja sen vaan pilaa kaloreita laskemalla, just noin sen siis pitää mennäkin:) Ja tervetuloa takaisin!!

    VastaaPoista