perjantai 9. huhtikuuta 2010

Heips

Kiitos ihanista kommenteista tyttöset edelliseen postaukseen. Välillä tuntuu vaan, että kirjoittelen tätä ihan itselleni, mutta ihanaa että joku tätä kuitenkin lukee ja kaipailee. :)

Eilinen meni taas muuttojärjestelyissä. Kaikki tavarat on nyt entisestä kodista tyhjennetty ja uusi kämppäkin on jo suht koht kunnossa. Vielä on kuitenkin järjestelyä jäljellä. Tavarat etsivät paikkaansa vielä varmaan pitkään. Kaksi jätesäkillistä kulahtaneita puhkikulutettuja vaatteita tuli heitettyä pois, jotta kaikki käytettävät vaatteet mahtuisivat noihin kahteen kaappiin. Tässä uudessa kämpässä on paljon vähemmän kaappitilaa kuin vanhassa. Vanhassa oli vaatekaappi. Noh. Mutta toisaalta vaatekaappiin on helppo kerätä turhia rääsyjä ja muuta tavaraa. Tämä uusi kämppä (ja sen pieni säilytystila) pitää huolen, ettei turhaa tule hankittua. :)

Toisaalta nyt siirsin entisen kenkähyllyni kylpyhuoneeseen, joten kaikki ylimääräinen krääsä mahtuu sinne. Korut, dödöt, hajuvedet, lämpörullat sun muut mahtuvat nyt kylpyhuoneeseen hyvin. Vanhassa kämpässä ne veivät tilaa olohuonehyllystöstäni.

No joo. Se siitä kämppäanalyysista. :D

Loman jälkeen on vaikeaa palata rutiineihin. JA RUOKAVALIOON. Kestitsin muuttoauttajia sipseillä, chilipähkinöillä sekä karkeilla ja nyt nuo ylijäämäherkut vainoavat minua. Eilenkin napostelin iltaruuaksi loput sipsit ja karkkia. Tosi fiksua. Hmph. No sitten kun ne loppuu, niin en takuulla osta enää mitään herkkuja! :D

Muuten eiliset syödyt oli suht fiksut. :)

Ehkä kun saan nyt hoidettua tämän muuton pois alta ja arki alkaa kunnolla, niin ruokavaliokin palautuu taas normaaliksi. Toivotaan niin.

Eli eiliset syödyt
Aamupala: pääsiäislimppuviipale (päällä tuorejuustoa ja kinkkuleikkele), bran flakes + rasvaton maito (250kcal)
Päiväruoka: kasviksia, kanaa ja 1pkt nuudelia (pirkka) (300kcal)
Välipala: pähkinöitä, puolikas sämpylä (päällä oivariinia, kinkkuleikkele, juustosiivu) (250kcal)
Iltapala: sipsejä, chilipähkinöitä, panttereita (600kcal)
_______________________________
yht. 1400kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua, siivousta vanhassa kämpässä) 300kcal = 2300kcal

1400-2300= -900kcal

Ihme kyllä sain aikaiseksi vajetta vaikka ilta meni ihan herkutteluksi.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti