lauantai 17. huhtikuuta 2010

Sosekeittoa siellä ja pussikeittoa täällä..



Nyt alkaa nestemäinen ruoka jo tökkimään.. Yyh. Haava ja tikit eivät kuitenkaan ole vielä siinä kunnossa, että uskaltaisi mitään näkkäriä alkaa rouskuttamaan. Voivoi. Kaikkea sitä joutuu aikuisena ihmisenä kestämään. Luulin, että nielurisaleikkaus oli paha, mutta enpä tiedä. Kyllä tää viisuripoistosärky taitaa viedä ykköspaikan ärsytysasteikolla. Noh. Oma vika jos en uskalla syödä vielä mitään kiinteätä, koska periaatteessa jo voisi. Mutta oma olo on kyllä sellainen vielä, että niin kauan kuin haava vuotaa, en viitsisi rouskutella mitään mikä voisi sitä ärsyttää. En tosiaankaan halua mitään tulehdusta tähän lisäksi. Hui kamala.

Liikunnat on nyt tosiaan jäänyt tämän typerän hammaspoiston takia väliin. Minkäänlaista ponnistusta vaativaa ei saisi nyt viikkoon tehdä, ettei haava repeä ja aukea. Siispä joudun tyytymään venyttelyyn ja rauhalliseen kävelyyn. Harmi, koska olin juuri päässyt taas lenkkeilyn makuun. Noh. Heti kun haava tuntuu hieman paremmalta, niin aloitan kevyen hölkkäilyn. Ehkäpä jo maanantaina. :)

Tänään on ollut taas todella kevyt olo, mutta vaa´alla en käynyt. Ajattelin käydä vasta tiistaina seuraavan kerran, koska olen nyt tänään lähdössä vanhempieni Vantaalle. Ainoa vaan, että vanhempani eivät ole paikan päällä, sillä he ovat jumissa tällä hetkellä Barcelonassa. Joutuvat varmasti tulemaan junalla/bussilla koko Euroopan läpi Suomeen sen pirun tulivuoren takia. Perhana! Mutta menen kuitenkin Vantaalle moikkaamaan siskojani kun olen kerran sinne suuntaan menossa. :)

Nyt kun on taas ollut tällaisella vähäkalorisella "keittodieetillä", niin on tullut kauhea himo roskaruokaan. Näin oikein unta siitä, että menin RAXiin syömään miljoona palaa rasvaista pizzaa.. :D Onneksi heräsin ja tajusin, ettei se ollut totta. Mutta pakko kai tämän syömättömyyden jälkeen on jotain herkkua syödä. Tekisi mieli tortilloja. Njam!

Taas oli tullut uusia lukijoita! Mahtavaa. :) Tervetuloa ystäväiset!

Eiliset syödyt
4kpl kuppikeittoa, 2kpl hedelmäsosetta, sokeritonta mustikkakeittoa, 2prk jogurttia, pipari, kahvi
_____________
yht. 700kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (vähän kävelyä ja pikkulenkki pyörällä) 150kcal = 2150kcal

700-2150 = -1450kcal vajetta

Tätä menoa joudun taas säästöliekille. :( Voi hittolainen. Yritin syödä eilen paljon, mutta näköjään kalorit jäivät silti aivan liian pienelle tasolle. Noh. Toivottavasti ei tule jumitusta nyt tämän takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti