perjantai 16. huhtikuuta 2010

Hammaskoloärsytys, mutta vaaka on taas kaveri! :)



"Kerro kerro vaakani, olenko tänään laihempi" - mantraa toistaen hyppäsin vaa´alle tänä aamuna ja kyllä vain. Vaaka on heilahtanut taas alaspäin edellisestä kerrasta. Nyt painan siis 66,8kg. Eli nyt olen virallisesti laihduttanut projektin alusta -10kg!! Aloitin siis laihduttamisen jo tammikuussa (77kg) ja blogini aloitin muutamaa viikkoa myöhemmin kun olin saanut laihduttamisen hyvään käyntiin (72kg). Kymmenen kiloa. Se on jo aika paljon tällaiselle pitkälle tyttelille. Olin kyllä melkoisen potrassa kunnossa Jouluna. Itseäni oikein suoraan sanoen vitutti makkarat mahassa ja jatkuva pömpötys. Pitkä matka on takana, mutta vielä olisi n. -5kg edessä. En ole mitään kovin tarkkaa tavoitetta laittanut itselleni, mutta haluaisin painoni tasaantuvan siihen 60-63kg tienoille. Pitää katsoa lähempänä sitten mitä mieltä olen omasta kropastani. Alle 60kg EN HALUA. Olisin ihan liian luisevan näköinen. Mutta sellainen 60-63kg olisi aika optimaalinen. Katsotaan mitä käy.

Mutta tosiaan eilen en syönytkään kuin jäätelöä, mehukeittoa ja pari vauvanruokapurkkia viisaudenhammasleikkauksen takia. Koska en eilen syönyt kunnolla, niin tänään sen huomaa olossa. Olo on tosi vetämätön ja ärsyyntynyt. Toivottavasti arpi paranee ajallaan, etten menetä järkeäni. Pari päivää tätä pakkodieettiä ja sitten takuulla alan taas syömään kiinteää ruokaa. Inhoittava särky koko ajan. Se kalvaa koko ajan, enkä pysty keskittymään mihinkään. Hyvä kuin tähän kirjoittamiseen edes. Pitää kai taas ottaa taas Ibumax.

Noh. En viitsi valittaa huonosta olostani enempää. Siispä eiliset syödyt.

Jäätelöä, mustikkamehukeittoa, 2x hedelmäsosetta
______________
yht. 1000kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua + siivousta) 250kcal = 2250kcal

1000-2250= -1250kcal vajetta

Onneksi söin sitä jäätelöä. Olisi vaje ollut vielä tuotakin suurempi.

5 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! 10 kg on melkoinen pudotus. :)
    Leikattiinko sulta hammas ylhäältä vai alhaalta? Minun pitäisi pikimiten mennä leikkauttamaan vasemmalta alhaalta hammas pois, mutta pelottaa ihan mielettömästi. =( Molemmat yläviisurit on otettu vetämällä eikä tuntunut missään, mutta tuo alahammas pelottaa...

    VastaaPoista
  2. Alhaalta vasemmalta leikattiin.. Se viisuri aiheutti kamalan ison reijän seuraavassa hampaassa, joten se piti ottaa pois. Siksi se leikattiin, koska se ei ollut edes puhjennut. Mä luulen, että leikkaaminen on loppujen lopuksi helpompi kuin repiminen. Varmaan myös siistimpi.. Mutta joo kyllä tää toipuminen on varsinaista taistelua ollut.. Ääh. :S

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosin hyvin lähtenyt painoa, onnittelut! :)

    Mulla on ylhäältä poistettu viisurit repäisemällä, operaatio oli helppo ja nopea. Mä kyllä taisin poistojen jälkeen syödä ihan normaalisti... No, mitään ei ainakaan sattunut.

    VastaaPoista
  4. No mulla tosiaan leikattiin visuri alhaalta vasemmalta ja haava on ollut aika kipeä nyt tässä neljä päivää ja tikit huolestuttavat. Tänään meinaan syödä normaalisti kiinteätä ruokaa, mutta täytyy olla varovainen kuitenkin. :S Visurit on inhoittavia!

    VastaaPoista
  5. Onneksi ja luojan kiitos ne ei kasva ikinä takas!!!

    VastaaPoista