sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Laiskiaista laiskottaa..



Heipähei taas kaikille. Enpä eilen sitten kerennyt päivittelemään ollenkaan. Hyi minua. Eilen vaan oli aikamoinen krapula päällä ja oli töitäkin ja kaikkea. Oli nimittäin aikamoinen perjantai-ilta taas. Tuli aloitettua vappumeininki jo viikkoa aikaisemmin! :D Kieltämättä nyt hieman hävettää, koska olen ollut tällä viikolla siis kaksi kertaa ryyppäämässä. Ei ollenkaan tapaistani, mutta ainakan kaikki kissanristiäiset ja juhlat ovat aina samassa sumpussa. Noh. Tulihan nyt sitten nollattua.

Olen nyt yrittänyt pari päivää olla mahdollisimman vähillä hiilareilla. Ihmeen hyvin olen pystynyt leipää välttämään, vaikka rakastan hyviä voileipiä! :) Olen pysynyt suurimmaksi osaksi salaattilinjalla, koska kasvikset täyttää mahan helposti ja pitkäksi aikaa. Salaattiannokseni on aina massiiviset. Siihen vielä kyytipojaksi jotain vaikka kanaa, fetaa tai tonnikalaa, niin avot! Kyllä vie nälän.

Olen miettinyt paljon ihannepainoa. Ainahan sitä spekuloidaan, että kroppa yrittää pitää kiinni omasta ihannepainostaan ja pyrkii aina siihen. Nyt tämä oma jumitukseni on pistänyt miettimään, että haluaako kroppani nyt tosiaan taistella laihtumista vastaan. Onko ihannepainoni joku 69kg kun en näköjään YHTÄÄN lähesty seuraavaa tavoitettani 65kg.. Luulin pääseväni siihen ennen vappua, mutta paino on nyt killunut tuossa 66-67 välimaastossa. Yritän nyt tosiaan välttää hiilareita ja katsoa, että vaikuttaako se yhtään tuohon painoon. Haluaisin kuitenkin vielä muutaman kilon laihduttaa ennen kesää, enkä ole valmis jättämään projektia kesken ihan vaan sen takia, että paino tykkää jumittaa jossain tietyssä lukemassa. Mutta pitkältä tämä matka tuntuu kun kestää varmaan aina kolme viikkoa, että saa yhdenkin kilon pois. Huh! Toivottavasti saan painon 66kg ennen vappua. Vielä muutama sata gramma jäljellä siihen.. Katsotaan mitä käy. Ja ennen kesää pitäisi lähteä vielä neljä kiloa! :S Mahtaako onnistua?

Nyt vielä perjantain syömiset tähän (en ole laskenut juomisia)
Kanafetasalaattia raejuustolla
saattia ja grillituotteita (porsaanpihvi ja kanapihvi)
100g (pari haukkua) rullakebabista
2 pientä pizzasliceä
leipä (päällä valkosipulituorejuustoa ja kinkkuleikkele) ja jogurtti
_____________________________
yht. 1350kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (350kcal) = 2350kcal

1350-2350 = -1000 vajetta syömisistä

Ja lauantain syömiset heti perään
100g (pari haukkua) rullakebabista
2 munaa
2 omenaa, banaani
kourallinen sipsejä
kanafetasalaatti raejuustolla
1 konvehti
tonnikalasalaattia raejuustolla
_____________________________
yht. 1200kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua) 200kcal = 2200kcal

1200-2200= -1000kcal vajetta



Kuvien linkit
Linkki
Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti