maanantai 26. huhtikuuta 2010

Hitaasti, mutta varmasti..



Näyttää siltä, että vähähiilihydraattinen dieettini on vaikuttanut hyvin, sillä aamupaino oli tänään 66,8kg, eli tuo sama lukema kuin silloin kun en visurileikkauksen jälkeen pystynyt kolmeen päivään syömään. Eli nyt voisi sanoa ihan rehellisesti, että tuo tämänhetkinen paino on reaalipaino, eli ei minkään nälkäkuurin aikaansaannosta. Tosiaan yritän nyt pitää hiilarit mahdollisimman alhaalla. Se on tosi vaikeaa, koska olen tottunut syömään aamulla muroja ja leipää. Nyt pitää yrittää keksiä jotain muuta. Kananmuna on kyl aina hyvää. :)

Ajattelin nyt jatkaa vappuun asti tätä hiilareiden tarkkailua, mutta se pähkähullu tavoitteeni 65kg ei kyllä tule kysymykseenkään missään tapauksessa! :D Noh. Mutta en nyt oikeasti jaksa vetää herneitä nenään, sillä tämä projekti alkaa olla jo selkeästi voiton puolella ja fiilis on mitä mainioin. Vielä ihan muutama kilo, niin se on sit siinä. :)

Eilen tuli hieman herkuteltua poikaystävän kanssa, mutta silti päivän kalorit jäivät tosi pieniksi. :) Ehkä mä viimeinkin olen oppinut säännöstelemään syömisiäni ilman kiloklubin apua.

Siis eiliset syödyt
- paahtoleipä (päällä oivariini, ½ kinkkuleikkele, ½ juustosiivu)
- fetasalaattia
- 2x leipä (päällä tuorejuustoa), jogurtti
- 1 kanafilee, kasviksia, bearnaisekastike
- pähkinöitä
- vadelmarahka
________________
yht. 1000kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (juoksulenkki, lihaskuntoa ja venyttely) 300kcal = 2300kcal

1000-2300= -1300kcal vajetta




Kuvien linkit
Linkki
Linkki

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Olen seurannut blogiasi, ja itsekkin päätin aloittaa oman 8kg-projektini eilen. Perustin siitä blogin. Tervetuloa seuraamaan!

    "Navigation to perfect body"

    Tsemppiä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Moikkamoi. Toki tulen seuraamaan blogiasi. :) On aina kiva lukea muiden juttuja ja motivoitua niistä. Tsempataan toisiamme hyviin tuloksiin!

    VastaaPoista