torstai 15. huhtikuuta 2010

Jäätelöä aamupalaksi ja naama turtana..

Kyllä vain. Olin aamulla viisaudenhampaan poistossa ja nyt olo on höntti. En ole vissiin muistanut täällä blogissa asiasta mainitakaan, mutta joo.. Hammas leikattiin tuossa aamusella ja nyt olen kotona toipumassa. Ääh. Kurja olo, vaikka ei satukaan (kiitos ibumaxin). Kylmää pitää syödä, joten päätin tehdä oloni edes pikkuriikkisen paremmaksi ja kävin ostamassa valion kevyttä vaniljajäätelöä. Hyväähän tämä on. Piristää mieltä ja tuskin pystyn nyt pariin päivään mitään kiinteätä syömäänkään. Joten tuleepahan laihdutuskuurillekin hyvä sysäys mehukeitto- ja jätskikuuri. :D

Voihan se olla, että paino voi tämän viisaudenhampaanpoiston takia jopa alkaa taas junnaamaan. Avoin iso haava vaatii kropalta paljon energiaa ja kroppa taatusti haluaa pitää kaiken mahdollisen energian ja ravinnon mitä saa hyödykseen. Onko lukijoideni joukossa (JOITA MUUTEN TULI TAAS PARI LISÄÄ EILEN!) terveysalan ihmisiä, jotka osaisivat selittää tätä paremmin. Miten kroppa yleensä reagoi tällaisessa "tulehdusalttiissa" tilanteessa?

Niin. Iloinen yllätys oli taas uudet lukijat! :) Tervetuloa vaan. Kommentoikaa ihmeessä rustauksiani ja ehdottakaa jotain uusia jutunaiheita ja antakaa palautetta. Kiva että teitä lukijoita onkin jo yli kymmenen. Ei tarvitse pelkästään itselleen täällä kirjoitella.

Eilen tosiaan otin päivällä todella kevyen linjan, sillä illalla menimme työtovereiden kanssa ansaitulle illalliselle. Itse otin pippuripihvin kermaperunoilla ja kasviksilla. Annoksessa oli lisäksi vielä jotain ihanaan oranssia kastiketta (joka taatusti oli tehty kermaan ja voihin, vaikka tulista olikin). Sitten tietysti jälkiruokaa (tyhmä minä). En vaan kehdannut olla ottamatta kun muutkin otti ja koska työpaikka kustansi koko homman. Siispä suklaakakku vaniljavaahdolla. Ajattelin, että suklaakakku oli oikeutettu siksi, koska en nyt pääse takuulla herkuttelemaan koko viikonloppuna tämän hampaanpoiston takia. :) Ja tietysti ruokajuomaksi lasillinen viiniä. Täytyy kyllä sanoa, että oli todella hyvä ruoka. Olinkin ihan ähkyssä kun pääsin kotiin. Ruoka on kyllä ihanaa. Nyt varsinkin kun niin harvoin palkitsee itsensä herkuilla ja ravintolaillallisilla. :)

Nyt kuitenkin eiliset syödyt ja sitten painun takaisin potemaan.

Aamupala: 2x ruisleipä (valkosipulituorejuustoa ja kinkkuleikkele), jogurttia
Välipala: 1x ruisleipä (päällä samat), omena
Pikkupala: 1x ruisleipä (päällä samat)
Iltaruoka: pippuripihvi oranssilla kastikkeella, kermaperunoita, kasviksia, suklaakakku vaniljavaahdolla, valkoviinilasi
________________________________
yht. 1600kcal

Peruskulutus 2000 + liikunnat (intervallilenkki + venyttelyt + pyöräilyä kaupungilla + reippailua) 500kcal = 2500kcal

1600-2500= -900kcal vajetta

Hyvä vaje! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti