keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Aurinkoista huomenta ja tervetuloa uusi lukija! :)

Iloiseksi yllätykseksi huomasin, että eilisen aikana minulle oli saapunut tänne uusi lukija! Tervetuloa siis. Toivottavasti blogistani olisi hyötyä omiin projekteihisi ja että tätä olisi mukava lukea. Yritän pitää kirjoitusaiheet monipuolisina, enkä viitsi aina paasata laihdutusasioista, vaan joskus kirjoittelen myös muustakin. :)

Jeps. Tänään uskaltauduin sitten vaa´alle 2½ viikon jälkeen. Ennen reissua minulla oli siis paha kahden viikon jumitus (joka kieltämättä masensi todella paljon) ja sitten se reissu päälle, joten ei ihme, ettei hyppiminen vaa´alla ole nyt oikein innostanut. Noh. Tänään oli kuitenkin sen verran kevyt olo, että uskaltauduin vaa´alle pitkästä aikaa. Ja se näytti 67,5kg! Olen TODELLA tyytyväinen lukemaan! :) Näyttää siltä, että viikko Portugalissa herkkujen ja vaalean leivän sekä viinin keskellä ei ole vaikuttanut ainakaan pahasti projektin etenemiseen. Tärkeintähän on juuri tuollaisen herkuttelun jälkeen päästä nopeasti arjen rytmiin takaisin. Eli koska olen jatkanut projektia tunnollisesti reissun jälkeen (tosin en enää laske niin tarkasti kaloreita kuten aikaisemmin) on painokin päässyt mukavasti alaspäin. Tämä siis todistaa sen, että vaikka kuinka mässyttelisi viikon ravintolassa joka ilta ja joisi viiniä joka päivä ja söisi vaaleaa leipää jnejne, niin se EI TODELLAKAAN KAADA PROJEKTIA. :)

Seuraavana välietappina pidän 65kg painoa, joka toivottavasti tulee saavutettua ennen vappua tai sitten viimeistään ennen 10.5. Eihän se ole kuin 2,5kg alaspäin tästä nykyisestä painostani. Mutta en kuitenkaan pidä nyt mitään stressiä asian suhteen. Enhän saavuttanut edellistäkään tavoitettani (68kg ennen reissua) ennen määräaikaa, eikä maailma kaatunut. :) Uskon kuitenkin tuon parin kilon lähtevän melko helposti koska olen taas aloittanut lenkkeilyn ja se tunnetusti kiihdyttää aineenvaihdunnan huippuunsa.

Mutta nyt eiliset syödyt vielä tähän loppuun.
Aamupala: jogurttia, 2x ruisleipä (valkosipulituorejuusto + kinkkuleikkele)
Lounas: 2x kanan rintafile + vihanneksia
Iltaruoka: riisiä, kanasuikaleita sekä wokvihanneksia
Väleissä: pari hedelmätoffeekarkkia, 2x kahvi
____________________________
yht. 1100kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (tanssitunti + reippailut) 400kcal = 2400kcal

1100-2400= -1300kcal vajetta

Hurja vaje taas, mutta tuli kyllä syötyä aika kevyesti. :)

1 kommentti:

  1. Moi! Löysin blogisi jokin aika sitten, nyt tässä flunssan kourissa on ollut aikaa lueskella enemmän, joten luin kaikki tekstisi eilen ja liityin lukijaksi, koska blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    Tsemppiä jatkoon ja onnea jo pudotetuista kiloista!

    VastaaPoista