tiistai 13. huhtikuuta 2010

Hoikka olo ja hyvä fiilis.. :)



Itseasiassa nyt kun en ole käynyt vaa´alla melkein 2½ viikkoon, niin olo on yllättävän itsevarma. Vaatteista huomaa, että painon on oltava vähemmän kuin viimeksi kun kävin vaa´alla ja muutenkin on kevyt olo. Itselläni on ollut niin hurja viharakkaussuhde vaakaani, että itseasiassa tällainen vaa´aton pari viikkoa on tehnyt ihan hyvää. Ennen reissua oleva jumitus on ilmeisesti pelästyttänyt minua niin pahanpäiväisesti, etten uskalla enää luottaa vaakaani. :D No. Ehkä uskaltaudun hyppäämään sen selkään vielä tämän viikon loppupuolella. Ehkä.. Mites muilla menee vaakojensa kanssa? Ovatko olleet kilttejä vai tuhmia? :D

Olen nyt unohtanut vihannesten ja hedelmien tärkeyden. On vaan paljon helpompi napata vaikkapa voileipä tai jogurtti hedelmien sijaan. Puoli kiloa päivässä on kuitenkin aika paljon ja tuntuu, että sitten pitäisi olla koko ajan syömässä jotain porkkanaa tai omppua. Pitää nyt pitää huolta ja ottaa itseään niskasta kiinni, että ruokavaliossa osa on vihreää. :) Miten te saatte tuon "puoli kiloa päivässä" täyteen ilman enempiä stressejä ja tsemppausta?

Eilen kävin taas lenkillä. Samaa intervallia jatkoin kuin edellisenäkin päivänä. 3min kävelyä ja 3min juoksua, yhteensä 30min. Lenkin jälkeen tein kunnon lihaskunnot ja venyttelyt vielä kotona. Muuten huomaa iban selvästi, että olen parin viikon aikana jäykistynyt koska en ole venytellyt niin ahkerasti. Toivottavasti kroppa nopeasti taas vetreytyy. Nyt aion ottaa tavoitteeksi, että aina juoksulenkin jälkeen teen lihaskuntoa ja hyvät venyttelyt. Tulee vähän niinkuin kaikki treenit sitten suoritettua kerralla. :)

Nyt eiliset syödyt ja töihin.
Aamupala: 2x ruisleipä (valkosipuli tuorejuustoa, kinkkuleikkele), bran flakes + rasvaton maito
Päiväpala: sokoksen tonnikalasalaattiannos + ruispala (molemmat puolet ilman mitään levitettä)
Välipala: karjalan piirakka + munavoi
Iltaruoka: 2x kanan rintafile paistettuna + keitettyjä vihanneksia
_____________________________________-
yht. 1200kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (juoksulenkki + lihaskunto + reippailua) 600kcal = 2600kcal

1200-2600= -1400kcal vajetta

Hurja vaje, mutta oikeasti ei ollut edes nälkä. On tuo liikunta sitten mukavaa, kun vajekin saavutetaan paljon helpommin sen avulla. :)

1 kommentti:

  1. voi tiekkö, ku toi vaaka jumii :)mutta ei silleen, että pää hajois. Alle 72kg oon ollu pitkään, joten se lämmittää ajatuksia. Paino heitelly aamusin 70.7-71.8kg välillä ja odottelen lukemaa alle 70.7kg:n

    Vaatteet kyllä kertoo paljon ja ite oon huomannu itessä kiinteytymistä ja ton painon jumin selitän tolla lihasvoiman hankinnalla. Nesteitä on varmana ja tsillai ^^.

    Nyt ku kelit vaan paranee nii tosi itsevarma fiilis jatkosta :). ihanaa <3

    VastaaPoista