lauantai 10. huhtikuuta 2010

Aurinkoista huomenta kaikille!



Ihana aamu. Aurinko paistaa ja istuskelen uudessa kämpässäni, juon aamukahvia ja katson tv:tä. Ihana rankan viikon rentoutumishetki. :) Vaikka pitääkin pian lähteä töihin, niin ei se tätä aamufiilistä pilaa. Ihanaa. Tuntuu, että nyt vasta alan rentoutua rankan muuton jälkeen. Järjestelemistä on vielä jäljellä, mutta ne ehtii tehdä pikku hiljaa.

Olen miettinyt paljon tätä laihtumisprojektia. Olen jotenkin menettänyt nyt motivaationi liikkumiseen. Se tietysti johtuu siitä, etten ole pariin viikkoon nyt ehtinyt oikeastaan tekemään mitään muuta kuin hyötyliikuntaa. Pitäisi vaan nyt jaksaa repäistä itsensä lenkkipolulle, niin sitten motivaatiokin palaa. Mitä pidempi aika rankasta treenistä on, sitä vaikeampi on taas aloittaa treenaaminen. Ehkäpä kerkeän jo huomenna lenkille. Jos keksitte minulle jotain motivoimiskannustuksia, niin luen niitä mielelläni. :)

Eilen lähdettiin poikaystäväni kanssa "parille", joten muutama tuli juotua. Olimme kuitenkin jo kahdelta kotona, eikä tarkoitus ollut pidempään ollakkaan. Pikkuinen viikonlopetus kapakkahengailu. :)

Huhhuh. Joo. Kai tässä nyt sitten täytyy lähteä töihin. Pitkä päivä taas, mutta huomenna voi löhöillä melkein koko päivän.

Eiliset syödyt
Aamupala: bran flakes
Päiväruoka: kasviksia, nuudelia (1 pkt), kanaa
Välipala: marjapuuroa
Iltapala: panttereita
Juomat: 2 lasia valkoviiniä, 2 kuivaa siideriä, 1 kasipallo
_______________________________
yht. 1500kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailut) 400kcal = 2400kcal

2400-1500= -900kcal vajetta

Mukava vaje, vaikka alkoholia tulikin juotua muutama annos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti