sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Fiiliksiä ja eilistä päivitystä

Heipsansaa taas kaikille. :) Hyvää sunnuntaiaamua, niillekin jota krapula vaivaa. Itselläni ei ole krapulaa tiedossakaan, sillä vietimme poikaystäväni kanssa mukavan leffaillan eilen. Nukahdin tosin ennenkuin elokuva edes loppui, mutta jotenkin oman rakkaan kainaloon on vaan niin helppo nukahtaa. Ihanan rento ilta.

Eilinen meni muutenkin ihan mukavasti töissä ja teatteriharjoituksissa. Niin, en ole varmaan kertonutkaan täällä, että koska oma työpaikkani on kiinni kesäisin kesä-heinäkuun, niin kesäksi pitää aina keksiä jotain muuta. Siispä lähdin mukaan paikallisen pikkuteatterin kesäteatteriproduktioon. :) Siispä kesäkuussa harjoitellaan ja heinäkuussa alkaa esitykset. Kivaa! Voin kirjoitella sitten harjoitusten etenemisestä jos jotakuta kiinnostaa teatterihommat.

Olen nyt yrittänyt pitää syömiset ja vajeet kutakuinkin kunnossa, koska toiveenani olisi, että saisin parissa viikossa lomaturvotuksen sulamaan pois. En tosiaan ole vaa´alla vielä tohtinut käydä, mutta ajattelin vielä ensi viikon mennä kevyellä linjalla ja sitten vaa´alle. Saa nähdä mitä se sitten näyttääkään.

Siispä eiliset syödyt.
Aamupala: 2x ruisleipä (päällä creme bonjour - valkosipulilevitettä, kinkkuleikkele), bran flakes + rasvaton maito
Välipala: katkarapu-lohi-ruisleipä (päällä myös juustosiivu, tomaattia sekä levitettä ja salaattia)
Välipala: omena, klementiini, konvehti
Iltaruoka: kanafetasalaattia, pari pantteri-karkkia ja pari portugalilaista toffeekarkkia
__________________________
yht. 1200kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailut) 300kcal = 2300kcal

1200-2300 = -1100kcal vajetta

Tosi bueno vaje. Se johtuu tuosta herkkusalaatista, joka on vielä kaiken lisäksi tosi kevyttä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti