lauantai 20. maaliskuuta 2010

Voivoivoi kuulkaas..



Tästä viikosta tulee täysi farssi.. Kuten olen jo teille monelle ilmoitellutkin kommenteissani, niin nyt on ihan KAUHEA jumitus päällä! Ja ei pelkästään JUMITUS, vaan paino on jopa NOUSSUT edellisestä punnituksesta.. Miten tässä näin pääsi käymään? Oikein puistattaa.. Syytän tietysti viime sunnuntaista +600kaloria, mutta eihän se nyt enää voi vaikuttaa kun olen mennyt reiluilla miinuskaloreilla tämän koko helkkarin viikon! Olen syönyt vähemmän leipääkin ja enemmän vihanneksia ja hedelmiä.. Mistä tämä nyt kertoo?

Viime maanantain punnituksessa oli tosin krapulan aiheuttamaa miinusta jonkin verran, mutta eihän se nyt selitä tätä hurjaa painonnousua! Viime maanantaina paino oli siis 68,8kg ja nyt se on 69,5kg.. Eihän miinuskaloreilla voi millään tulla +700kg? Noh. Virallinen tämän viikon punnitus on vasta siis maanantaina, joten aikaa virallisille lukemille ja pudotukselle on vielä kaksi päivää..

Nojoo. Olin eilen tosiaan salilla ja voihan se olla, että kasvava lihas sitoo nestettä.. Joo.. Tein aika rankan treenin kyllä ja tarkoitus oli NIMENOMAAN kasvattaa lihasta..

Silti masentaa nyt tuo helkkarin vaaka. Enpä taida päästä reissutavoitteeseen kun on enää viikko aikaa.. :(

Nyt tarttis tukea tähän.. Auttakee, auttakee!

(päivittelen vielä myöhemmin tänään eiliset syödyt)

3 kommenttia:

  1. Älä vaivu epätoivoon! Itellä tuli mieleen vaan, että rajut miinukset meinaa vetää kehoa pikkasen säästöliekille ja siksi se paino ei näytä siltä, miltä loogisesti pitäisi näyttää.

    Älä tyttö masennu. Sitä minäkin yritän hokea itselleni. Näitä ääliömäisiä herkkuratkeamisia on tullut nyt turhan usein, vaikka plussille ei olla mentykään laskelmieni mukaan. Sulla on kuitenkin hienosti pudonnut painoa, niin kyllä se tuosta vielä putoaa.

    Itsellä paino laskee kiduttavan hitaasti!!
    Nyt lähden lenkille, sitten vaa´alle ja pelottavat kuvat esille. ApuA

    VastaaPoista
  2. Kyllä se paino ennemmin tai myöhemmin lähtee syöksylaskuun jumituksen jälkeen, usko vaan:) mullahan lähti nyt pahan jumituksen jälkeen 1,7kg _viikossa_ eli uskon että sulla on todellakin toivoa päästä tavoitteeseen:)

    VastaaPoista
  3. Gildana: kiitos kannustuksesta. :) ehkäpä olen mennyt sitten säästärille ja pahasti. huomenna asia tosin korjaantuu kun on firman pippalot ja tarjolla on paljon rasvaisia herkkuja. ehkäpä kun syön kerran kunnon aterian (joka sisältää muutakin kuin pelkkää vihannesta ja vähärasvaista lihaa), niin aineenvaihdunta lähtee taas käyntiin.. toivotaan parasta!

    Justiina: niinhän se aina menee. ensin pari kiloa lähtee tuosta vaan ja sitten tulee PIINAVIIKOT. ja kun siitä piinasta selviää, niin taas lähtee pari kiloa. kunnes tulee uusi piina. :D olisi kiva jos paino laskisi tasaisesti, niin tavoitteitakin olisi helppo asettaa. vielä viime viikolla olin varma, että saan painoni ennen reissua 68kg, mutta enää en olekaan yhtään niin varma. katsotaan siis miten käy. kiitos kuitenkin tsemppauksesta! <3

    VastaaPoista