perjantai 19. maaliskuuta 2010

Täydellistä kroppaa etsimässä..



Heipsans taas kaikki kilojen kanssa painijat! Uuh. Tulin juuri töistä ja arvatkaapa mitä? MINULLA ON VAPAAILTA! :D Ala jolla työskentelen, on ERITTÄIN harvinaista, että on perjantai-ilta vapaana! Siispä ensimmäinen perjantai-iltavapaa varmaan kolmeen kuukauteen.. Mitäs tekis? Noh. En kyllä tee mitään ihmeempiä kuitenkaan. Varmaan rentoudun ja teen vähän kouluhommia ja ainiin, KUNTOILEN. :) On jäänyt kuntoilut tällä viikolla vähäiseksi, koska on niin pirun kiire koko ajan! Töistä olen juossut koululle ja koululta taas töihin jajaja.. No tanssitunnilla olin tiistaina, mutta muuten olenkin ainoastaan reippaillut (ja lähes juossut) menosta toiseen.

Mietin, että lähtisin yliopiston salille vähän treenailemaan. :) En ole piiiiitkään aikaan käynyt salilla, koska olen tyytynyt kotijumppaan, mutta nyt tuli sellainen olo, että voisi mennä vähän treenailemaan.. Yliopiston punttiksella vaan ei ole juoksumattoa tai muuta kivaa. Ainoastaan kämänen crossari. Blääh. Noh. Mutta voishan siellä vaikka polkea vähän kuntopyörää ja tehdä lihaskuntoa sun muuta! Näin teen..

Unelmavartalo on kinkkinen juttu. Itselleni ei riitä, että on laiha, vaan pitää olla myös TIMMI. Timmiyskään ei ole mikään yksiselitteinen juttu. Toisaalta täytyy olla laiha, että voi olla timmi ja sitten pitää olla myös lihaksia, jotta olisi timmi. Unelmavartaloni sisältää varmaan nämä kaikki ominaisuudet SOPIVASSA SUHTEESSA: laihuus, lihaksikkuus, timmiys.. Se kuinka paljon mitäkin ominaisuutta täytyy olla, on vielä täydellisen epäselvää.. Ei siis riitä, että on laiha.. Tämän projektin päättyessä olen laihduttanut 10-15kg ja kyllä sekin jo saa aikaiseksi löysää nahkaa. Tätä löysyyttä pitäisi kompensoida jotenkin kiinteyttämällä kroppaa ja kasvattamalla lihaksia jonkun verran. Edes vähän.. Kompleksinen juttu!! Mitäs te ajattelette unelmavartalosta? Onko kaikille ihan selvä mihin lopputulokseen sitä päätyy?



No nyt eiliset syödyt vielä
Aamupala: paahtoleipä (oivariini, kultakinkkusiivu, juustosiivu), bran flakes + rasvaton maito
Välipala: 2x ruisleipä 100% (päällä samat), bran flakes + rasvaton maito
Välipala: porkkanaa, paprikaa, kurkkua + aurajuustodippi
Väliruoka: aittaleipä (2 siivua) + pippurituorejuustoa, tuoretta ananasta, tuc-keksi, mandariini, muutama viinirypäle
Iltaruoka: kanaa, herne-maissi-paprikaa + riisiä, tl oliiviöljyä, 1 tumma suklaapala
__________________________
yht 1250kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailu) 250kcal = 2250kcal

1250kcal - 2250 = -1000kcal vajetta

Sainpas pinnistettyä tuon 1000kcal vajeen. Piti kyllä oikein tsempata noilla liikkumisilla.. :o Nyt salille hips hops!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti