perjantai 26. maaliskuuta 2010

Urakka jatkuu..

Heips lukijat. Tulin nyt päivittelemään eilisiä syötyjä tänne. Huh miten hektistä tämä elämä nyt tällä hetkellä on. Olen nukkunut ainoastaan 6-7h yöunia, koska illat menee valvoessa ja pakatessa muuttotavaroita. Voi tätä tavaran paljoutta! Eilen kävin läpi hyllystöäni ja taas lähti kaksi jätesäkillistä tavaraa roskiin. Huh. Seuraavaksi tyhjennän krääsähyllyni ja laitan korut ojennukseen.. Kyllä on näköjään viidessä vuodessa kerääntynyt vaikkapa ja mitä turhaa! Kämppä alkaa jo näyttää tyhjältä ja voidaan heti reissun jälkeen lähteä viemään tavaroita uuteen kämppään. Äiti, isä ja siskoni lupasi auttaa muutossa. Ihania! :)

Laihdutusprosessi on näköjään jäissä. Vaikka kuinka puurran vajeilla, ei paino lähde laskemaan. Lukema on edelleen sama tuo 68,7kg. Masentavaa. Olisi ollut kiva päästä tavoitepainoon ennen reissua, mutta nyt täytyy kyllä jo hyväksyä, ettei tavoitetta ennen sunnuntaiaamua tule saavutettua. Katsotaan sitten mitä tuo viikon reissu Portugalissa tekee painolle.. Pahaa pelkään, että siellä tulee nautittua ruuasta, juomasta ja elämästä sen verran, että jonkinasteista takapakkia tulee varmasti. Huuh.. Ainoa asia, joka piristää on tuleva juoksukausi, jonka tuloksena paino tippuu VARMASTI! :)

Nyt eilisiin syömisiin ja sitten muuttohommiin
Aamupala: pala moniviljapatonkia (päällä vihreää pestoa, tomaattia, salaattia ja juustosiivu)
Lounas: hernekeitto, pieni porkkanasämpylä, salaattia
Völipala: omena, porkkana, päärynä, profeel-jogurtti
Iltaruoka: 200g porsaan pihviä (eli kaksi pihviä), kreikkalaista salaattia
Jälkiruoka: vanukas
______________________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua) 300kcal = 2300kcal

1300-2300= -1000kcal vajetta

Mukava vaje taas.. Voisi vaan se painokin tippua perhana.. :(

2 kommenttia:

  1. ootko muuten ollenkaan ajatellut , että sun kehos saattaapi olla säästöliekillä?

    Kuitenkin yleisesti puhutaan, että ei ole hyvä, että energiatasot jää alle 1400kcal. Oot kuitenkin vedellyt pitkään suurilla vajeilla.

    Voi olla että aavistukseni on väärä, mutta keho saattaapi sulla nyt kynsin ja hampain pitää kehon fläsät kiinni vajeiden vuoksi.

    Oisko hölmöä vetää yksi plussapäivä, jotta keho taas alkaisi heräämään ja sitten jatkaa noilla vajeilla.

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä mä luulen, että säästärillä ollaan.. :( Olen epäillyt sit jo jonkun aikaa, mutta olen yrittänyt malttaa tuohon lomareissuun asti, koska tiedän, että siellä tulee plussapäiviä väkisinkin.
    Ärsyttävää, että kroppa pitää läskeistä kiinni, vaikka mitään hätää ei edes ole. Vielä on paljon pudotetavaa jäljellä ja kroppa taistelee vastaan. :(
    Noh. Toi viikon reissu nyt sit näyttää mitä tapahtuu.. :)

    VastaaPoista