perjantai 26. maaliskuuta 2010

Muuttoa, muuttoa, pakkaamista, pakkaamista..

Anteeksi rakkaat lukijat kun olen nyt niin laiska päivityksissäni. Nyt on vaan tosi hektinen viikko. Vaikeaa muuttaa ja pakata ulkomaanmatkaa varten samaan aikaan.. Olen nyt saanut pakattua yhteensä yhdeksän laatikollista tavaraa ja neljä jätesäkillistä on mennyt roskiin.. Huhhuh! Roskaa on siis tullut varmaan oman painon verran nyt tässä vaiheessa. :D Onneksi on sentään aikaa katsoa tavaroita läpi, ettei tarvi uuteen asuntoon viedä mitään turhaa.. Kaikki turha roskiin vaan, tahi kirpparille.

Hassua, että elämässäni tapahtuu nyt yhden kuukauden aikana kaikki jännittävä. Lähden reissuun, muutan ja poikakaverini lähtee toiselle paikkakunnalle töihin. Jännittävää. Mutta sitten luultavasti elämäni tulee olemaan taas tylsää seuraavat viisi vuotta. :)

Vaaka ei ole vieläkään värähtänyt ja maha tuntuu olevan tukossa. Ehkä sen takia vaakalukema ei laske kun maha on ollut jumissa. Hmm.. Noh. Pitää varmaan syödä jotain aktiviaa, niin olo helpottaa. Jumitus on kuitenkin päällä, vaikka vajeilla mennään joka päivä. Höh ja höh. Toisaalta kun nyt on paljon muutakin mietittävää kuin painonpudotus, ei vaa´an lukema jaksa masentaa. Kyllä se siitä sitten tippuu jos vaan jaksan noudattaa ruoka- ja liikuntavaliota. :)

Nyt eiliset syödyt
Aamupala: jogurtti, kuntonäkkäri (päällä 2x kinkkusiivu, juustosiivu), porkkana
Lounas: paprika, lihakeitto, jogurtti, omena
Välipala: samanlainen näkkäri, omena, porkkana
Välipala: tonnikalaleipä puolikkaalla kananmunalla
Iltaruoka: seitileike, vihanneksia, bearnaisekastiketta, muutama pala tummaa suklaata
_______________________-
yht. 1350kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua ja muuttopuuhia) 300kcal = 2300kcal

1350-2300 = -950kcal vajetta

Mukava vaje. :)

Nyt nukkumaan, että selviän hengissä reissuun saakka..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti