keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Töistä taas terve!

Huh. On ollut taas pitkä ja piinaava päivä. Aamusta alkaen olen juossut kaupungilla ja töissä ja tanssitunnilla ja nyt olen taas töissä. Nyt vihdoin on pieni hetki aikaa hengähtää ja kirjoitella eilisiä päivityksiä yms. :)

Pääsen tosiaan muuttamaan nyt ensi kuun 4. päivä uuteen kämppään. Eli heti seuraavana päivänä kun tullaan poikakaverini kanssa ulkomailta. :D Toivottavasti pystyn nauttimaan matkasta, etten koko ajan stressaa muuttoa. Aina kaikki kiva tapahtuu mun elämässä päällekäin. Ärh!

Tänään aamupaino olikin sitten jo alle sen 70kg. :D Osasin kyllä aavistaakin sen, joten ei se tullut mitenkään yllätyksenä. Mutta onhan se aina kova juttu, että pääsee seuraavan kymmenyksen puolelle! Ja nyt on n. 7kg tippunut.. Vielä olisi 7kg tiputusta jäljellä.. Puoliväli siis saavutettu! :)

Nyt hieman eilisiä syötyjä tähän
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juusto, kurkkusiivu), jogurtti
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), banaani
Välipala: kahvi maitotilkalla, pieni suklaamuna
Päiväpala: ruisleipä 100% (päällä samat), omena, jogurtti
Iltaruoka: kanafetasalaatti, suklaavanukas
_________________________________
yht. 900kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (tanssitunti + reippailua) 500kcal = 2500kcal

900 - 2500 = -1600kcal vajetta..

Aikamoinen vaje taas. Mutta edelleen neljän päivän syömingit viime viikolla stressaavat. :) Nyt alkaa stressi helpottaa..

Mutta hei!!! KEVÄT ON TULOSSA IHAN JUST!! <3 NYT KAIKKI ULKOILEMAAN! TSEMPPIÄ SISKOT!

1 kommentti:

  1. Juu. Kävin tänään eka kertaa kuuteen päivään pihalla ja tajusin et "hei, on tullut kevät sillä aikaa kun minä olen ollut luolassa"

    VastaaPoista