tiistai 9. maaliskuuta 2010

Muuttopuuhia, kirppispuuhia, koulupuuhia..

Tämä viikko alkoi hyvissä merkeissä. Paino oli viime viikolla laskenut erittäin mukavasti, vaikka loppuviikon syönnit repsahtivat melkoisesti. Uusi viikko ja uudet kujeet alkoivat eilen oikein toden teolla kun raahasin kymmenen banaanilaatikkoa muuttolaatikoiksi tänne yksiöön. Pakkasin keittiöstä jo kolme laatikollista tavaraa laatikoihin odottelemaan muuttoa. Järkyttävää, että pelkästää keittiöstä tulee varmaan n. 5 laatikollista tavaraa! Argh! Mihin mä kaikki nää kamat tungen siellä uudessa kämpässä?

Periaatteenani on, että en halua raahata uuteen kämppään MITÄÄN ylimääräistä! Haluan päästä eroon siis kaikesta krääsästä ja turhasta.. Kirpputori olisi mielenkiintoinen kokeilu, mutta jotenkin epäilyttää kuitenkin. Käykö kukaan kirpputoreilla? Minkälaisia tavaroita sieltä ostetaan? Kuinka halvat hinnat tavaroille täytyy laittaa, että ne menee? No joo. Ehkä yritän myydä huuto.netin kautta joitain vaatteita ja sit viedä loput kirpparille. Akvaarion aion myydä huuto.netissä. Siitä luulisi saavan edes jotain..

Eniten minulla tulee varmaan paperiroskaa. Olen säästänyt niin paljon vanhoja laskuja ja lehtiä sun muuta, että ihan hävettää. Kaikki pois vaan. Ei niillä mitään enää tee.. Vaatekaappi on myös yksi vaikeimmista tyhjennettävistä. Sieltäkin löytyy jos jonkinlaista rättiä vuosien takaa. Osa menee varmaan suoraan UFFille ja osa sit sinne kirpparille. HUH! Kyllä muutto on mukavaa, mutta RANKKAA!

Kouluhommatkin puskee päälle. Vielä täytyisi tenttiä yksi kurssi ennen pääsiäistä. En ole edes vielä hakenut niitä kirjoja kirjastosta.. Outs. :S Mutta asia kerrallaan.. Hirvee stressi..

Pääsinpä sentään hiihtämään eilen. Kävin 7km lenkin ja syke nousi taas mukavasti rankan treenin puolelle. Luisteluhiihtokin alkaa sujumaan jo! :) Tänään onkin vuorossa tanssitunti ja illalla menen töihin. Ajattelin tänään tehdä yhden kouluhomman valmiiksi, siinä ei mene kuin pari tuntia.

Mutta nyt eiliset syönnit
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu, 2x kurkkusiivu), danone vitalinea - jogurtti, omena
Kahvittelu: kahvi (maidolla) ja pala tummaa suklaata
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), danone vitalinea - jogurtti
Päivällinen: nuudelia, kruununsekoitus, kanasuikaleita, soda stream limpparia
Jälkkäri: pieni suklaamuna
____________________________
yht. 850kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (hiihto, reippailu) 700kcal = 2700kcal

850kcal - 2700kcal = -1850kcal vajetta

Joo taisi mennä nyt hieman överiksi tuo vaje, mutta jostain syystä viikonlopun mässäilyn jälkeen ei ollut edes nälkä. :) Tällä mentiin nyt tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti