keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Positiivisuuden aamu!

Oli ihan PAKKO tulla laittamaan tänne päivitys. Olen lähdössä kohta kouluun, joten en kerkiä vielä laittamaan eilisiä syömisiä, mutta minulla on muuta tärkeää asiaa! Pääsin vihdoin vaa´alle ja tulos oli odottamattoman hyvä!

Aamupaino 70,7kg!!! Uuu jee!!! :D

Ja tästä rohkaistuneena kaivoin vaatekaappini perukoilta (siis tosi syvältä) laihuusfarkkuni.. Laihuusfarkkuni on ihanat (ja kalliit) mustat tiukkaakin tiukemmat korkeavyötäröiset pillifarkut, jotka on kiristyksen ja puristuksen takia haluttu unhoittaa.. Ne farkut paljastavat HETI jos mitään ylimääräistä on alavatsan tai persauksen alueella ja niitä EI VOI KÄYTTÄÄ jos jotain ylimääräistä on, sillä sitten ei pysty niissä istumaan eikä liikkumaan (nimimerkillä tämäkin koettu). :D

Noh kuitenkin.. Niimpä kokeilin näitä pillifarkkujani ja MAHDUIN NIIHIN! :D Mahtavaa! Eikä edes paljoa ahdistakaan.. Ne on siis sopivat nyt.. :)

Mutta matka jatkuu kuitenkin laihuusfarkuista huolimatta vielä.. :) Paljon on vielä edessä, mutta onneksi tähän asti on jo päästy!

Myöhemmin eilisen ruokapäiväkirjaa sitten. :)

TSEMPPIÄ KAIKILLE! <3

2 kommenttia:

  1. ihan mahtavaa ..ihan mieletöntä!!! Sulla paino vaan tippuu, mikä on hieno asia. Mun on pakko kaivaa jostain vaaka ja pistää lukuja ylös. Paino oli ton kaks päivää seis, mutta maha ei ollu toiminu lähes kolmeen päivään, nii nyt tuntuu, että vaa´alla näyttää hahahaa varmaan -2 kg edelliseen. Johonkin kauppaan suuntaa siis tie :D

    VastaaPoista
  2. Laihuusfarkut on kyllä sellanen motivaattori että huhhuh! Onneksi olkoon!:) Mullakin oli tänään siinä mielessä hyvä päivä, sillä huomasin vasta töissä että mun laihisfarkut tarvii tästedes vyön pysyäkseen kunnolla jalassa!

    VastaaPoista