lauantai 13. maaliskuuta 2010

Päivitystä eilisestä

Tulin tänne nyt päivittelemään eiliset syömiset. Olen kohta lähdössä töihin ja ollaan poikakaverin kanssa vietetty mukava lauantaiaamu. :) Ihanaa! Aurinko paistaa ja kevät on valloillaan..

Eilen tehtiin poikakaverin kanssa uunilohta tomaatilla ja aurajuustolla, lisukkeena parsakaalia, kukkakaalia ja porkkanaa sekä bearnaisekastiketta. :P Oli aika herkkua.. Nams. Ateria vaan nosti kalorit melko korkealle. Mutta oli tosi maukasta!

Kävin eilen myös hiihtämässä. Ladut oli jo melko huonossa kunnossa. Taisi olla viimeinen hiihtolenkki tänä talvena. :( Pitää laittaa sukset kesäunille.. Olen kyllä tosi ylpeä siitä, että olen jaksanut joka viikko käydä hiihtämässä tammikuusta alkaen. En ole ollut mikään talviurheilija ikinä, koska omaa lajiani en ole oikein löytänyt. Mutta nyt olen sen löytänyt. Hiihtäminen on ihanaa! Noh. Aina tulee uusi talvi ja uudet hiihtolenkit.. :) Toisaalta en malta odottaa kevään juoksukauden alkamista. Kohta asfaltit ovat jo sulat ja pääsee juoksentelemaan.. Jei!

Eiliset syödyt
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu), bran flakes + rasvaton maito
Lounas: fetasalaatti, kananmuna, vaniljavanukas
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), banaani
Välipala: siivu kalakukkoa
Iltaruoka: lohta, kasviksia, aurajuustoa, bearnaisekastike, vanukas
________________________________________
yht. 1650kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (hiihtolenkki + reippailut) 700ckal = 2700kcal

1650 - 2700 = -1050kcal vajetta

:)

3 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä upeasti paino pudonnut tasaiseen tahtiin. Ite olen liikkunut paljon ja syönyt normaaliin nähden fikusti, mutta paino ei juuri putoa.

    Mittanauha kuitenkin kapenee tasaiseen tahtiin eli muutosta syntyy ^^. Pääaia, ettei paino mene ylöspäin, vaan tulee alaspäin. Olkootkin etanan vauhtia :)

    ONNITTELUT oikeesti noin hienosta motivaatiosta :)

    VastaaPoista
  2. kiitos ystäväiseni.. :) olihan mullakin tuossa muutama viikko sitten ihan kauhea jumitus päällä.. Paino ei halunnut millään 72kg alle.. Mutta kun malttoi jumituksen yli,niin nyt on paino tippunut ihan kivasti.. Malttia vaan,niin hyvä tulee.. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Hiihtäminen on kyl ihanaa, mut ei oo suksia :/ Ehkä ens talvena sitten :)

    VastaaPoista