tiistai 16. maaliskuuta 2010

Heipsans.

Tulin nyt päivittelemään ennen tanssituntia nuo eiliset syömingit. Eilinen meni kokonaan töiden parissa, enkä ehtinyt liikkumaan muuten kuin reippailemalla ympäri kaupunkia. Ihmeen paljon tuota reippailua tulee joka päivä, koska olen tosiaan päättänyt aina kävellä töihin. Työpaikalleni on kotoa n.3km matkaa ja kun töistä sitten lähden käppäilemään tanssitunneille tai muille menemisille, niin päivittäiset kävelykilometrit nousevat väkisinkin johonkin 8-10km paikkeille. Ratkaiseva päätös tämän laihduttamisen kannalta on juuri tuo hyötyliikunta. Vaikka nyt ei kävisikään hikilenkkejä juoksemassa tai ohjatulla liikuntatunnilla, niin reippailua tulee joka päivä ainakin se 6-12km. :) Hyvä juttu.

Esim eiliset hyötykävelyt: ensin kotoa yliopistolle (1,5km), sitten sieltä töihin (2km), töistä opetustunnille (1,5km), opetustunnilta takaisin töihin (1,5km) ja töistä kotiin (3km) = yht. 9,5km reippailua

Eilen oli tosiaan hieman nälkä, mutta koska sunnuntaina meni vajeet ihan blörinäksi, niin päätin sitten kärsiä hieman nälkää sen edestä. :D Ruoska viuhuu! Viuhviuh!

Eiliset syödyt
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), profeel-jogurtti, omena
Päiväruoka: kalakukkoa siivu, ruisleipä 100% (päällä samat), omena
Välipala: banaani
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), profeel-jogurtti
Iltapala: vihannessekoitus-tonnikala-munakas, soda stream limpparia
___________________________________-
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua) 350kcal = 2350kcal

1300 - 2350 = -1050kcal vajetta

Hyvä vaje ja syötyäkin tuli, vaikka nälkä hieman vaivasi. Nälkä johtui varmaan sunnuntaisesta mahalaukun venyttämisestä. :) Noh. Arki alkaa taas.

Niin ja tuo eilinen oli hyvä saavutus ruokien mukaan, koska kiloklubin kaikki pallurat loisti vehreyttään! :) Harvinaista! Hyvä minä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti