keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Heipähei lukijat!

Tulin nyt päivittelemään eilisiä syömisiä tänne. :) Olen nyt töissä ja kävin äsken koulussa. Pääsin kuin pääsinkin englannin suulliselle kurssille jonosijalta, joten nyt valitettavasti keskiviikon tanssituntini jää nyt sitten pois loppukevääksi. Mun on pakko saada kursseja suoritettua, että opinnot etenisivät. Töiden kannalta on tosi hankalaa käydä yliopistolla paikan päällä, joten kaikki kurssit joihin pääsen osallistumaan töiden ohella on hyödynnettävä. :) Siispä suullista englantia sitten loppukevät aina keskiviikkoisin. Tosi hyvä, sillä tuo kurssi kuuluu pakollisena osana tutkintoa.

Opiskeluiden epämääräisyyden takia on tosi vaikeaa suunnitella just noita ohjattuja liikuntatunteja. Tanssitunnit on aina samana päivänä samaan aikaan, mutta opiskelujen ajankohdat vaihtelee. Harmittaa tosi paljon, että joutuu jättämään jonkun tanssitunnin kesken. :( Ei voi mitään..

Sitten hyvät uutiset! Poikaystäväni sai oman alansa töitä VIHDOIN! Hän on hakenut jo kaksi vuotta aktiivisesti (ja epätoivoisesti) työpaikkaa ja nyt se ovi sitten vihdoinkin aukesi! Poikaystävälläni ei ollut edes kesätöitä viime kesänä juuri tämän laman takia. Mutta sitten kuin puun takaa hänelle soitettiin eilen ja pyydettiin erääseen merkittävään rakennusfirmaan (hän oli ollut kaksi vuotta sitten kesällä siellä kesätöissä) johtotehtäviin. :D MAHTAVAA! Olen niin iloinen hänen puolestaan. Minulla on kuukausipalkkainen työ ja nyt hänelläkin on. Nyt voi VIHDOIN alkaa oikeasti miettimään yhteistä tulevaisuutta kun taloudellinen tilanne on vakaa. :)

Mutta se siitä hehkutuksesta. Eiliset syödyt.
Aamupala: jogurtti, ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), omena
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), banaani
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), jogurtti
Ruoka: raejuustopurkki (rasvaton), ruisleipä 100% (päällä samat), omena
Iltaruoka: italian pataa, vanukas, soda stream - limpparia
Naposteltavat: läkerol dents - pastilleja pitkin päivää
________________________________
yht. 1350kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailut + tanssitunti) 500kcal = 2500kcal

1350-2500= -1150kcal vajetta

Hyvä vaje. Kyllä nyt luulisi jo painon tippuvan taas. :)

2 kommenttia: