maanantai 15. maaliskuuta 2010

Eilinen "liikuntapäivä"

Heips. Tulin vielä päivittelemään eilisen tiedot ennen viikkokatsausta. :)

Eilen tosiaan oli entisen työpaikkani liikuntapäivä, johon sain osallistua. Retkellä oli tarkoitus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta ja juomasta. Päivä alkoikin ihanan sporttisesti. Söimme kevyen keittolounaan ja sen jälkeen lähdettiin retkiluistelemaan jäälle. Se olikin tosi kivaa! Pitäisi kokeilla ensi talvena uudestaan! Se oli vähän niinkuin hiihtoa, mutta terät jaloissa. :)

Aktiviteetin jälkeen alkoikin sitten se juopottelu. Nautimme talon tarjoamista ilmaisista virvokkeista (jotka ei ollut siitä kevyimmästä päästä).. Koko illan aikana tuli vissiin juotua tusinan verran 0,33l tölkkejä sidukkaa ja lonkeroa.. Ounou. :S Siinä juomisen välillä vielä oli päivällinen. Yritin ottaa terveellisimmästä päästä noutopöydän herkkuja fetasalaattia, naudan paistia ja siikafilettä. Jälkiruoka houkutti, joten otin vielä puolikkaan palan porkkanakakkua. Joopajoo. Eli eiliset syömiset PELKÄSTÄÄN nosti kalorit 1500 paikkeille. Siihen päälle vielä juomingit. Eipä tainnut vajetta syntyä.. Ounou.. :S

Noh. Pakko ne on tänne silti laittaa.

Eiliset syödyt
Aamupala: vitalinea-jogurtti, ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu)
Lounas: Kevyt lohikeitto (jätin perunat syömättä) ja 1,5 siivua tummahkoa leipää
Päivällinen: fetasalaatti, naudanpaisti, siikafile, 1 siivu leipää, puolikas porkkanakakkusiivu, kahvi
Iltanaposteltava: 1 kpl mc´donaldsin nugetti
Juomat: 12 SIIDERIÄ
___________________
YHT. 3200kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat 600kcal = 2600kcal

3200-2600 = + 600 kcal

AIJAIJAIJAIJAI!!! Ensimmäistä kertaa tämän projektin aikana vajetta ei tullut lainkaan! :o Huuuuiii! Tämä ei saa toistua.. Oikein puistattaa.. Jos tarjolla olisi ollut vähäkalorisia juomavaihtoehtoja, olisin saanut hyvällä tuurilla tulosta hieman paremmaksi, mutta tällä nyt sitten mennään.. Hävettää vähän.. Ruoska viuhukoon taas seuraavalla viikolla! Viuh viuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti