torstai 25. helmikuuta 2010

Tippuu hitaasti, mutta varmasti..




Noniin. Aamupaino oli tänään 71,5kg, joten paino on edellisestä punnituksesta tippunut 0,3kg.. Edelleen hirmuisen hitaalta tuntuu tahti verrattuna vajeeseen ja työn määrään, mutta kuitenkin suunta on edelleen alaspäin. Voihan tietysti olla, että lihasmassa kehittyy laihdutuksen ohella, joten paino ei pääse tippumaan vauhdikkaammin. Olen ihan tyytyväinen, mutta toivon kuitenkin, että ensi viikko olisi parempi. :)

Tosiaan eilinen päivä oli aika hurja ja tämä päivä tulee olemaan melkein yhtä hurja. Aamulla heräsin katsomaan lätkää ja KYLLÄ KANNATTI! Suomi voitti ja teki kaksi maalia viimeisessä erässä Tsekkiä vastaan.. MAHTAVAA! :) Päivä alkoi oikein hyvin siis..
Sitten kipittelin taas keskustan poikki töihin. Töistä kipittelen takaisin kotiin. Sitten harkitsen pakkasen mukaan pääsenkö VIHDOINKIN hiihtämään.. Olis ihanaa jos pääsisi taas hiihtelemään pitkästä aikaa! <3 Sitten illaksi taas töihin ja kymmenen jälkeen kotiin. Pitkä päivä, mutta tätä tää mun elämä aina on. Menemistä ja tulemista ja taas menemistä. :)

Eilen kiloklubin pallukat näyttivät kurjilta: kaikki punaisella paitsi herkut. En ymmärrä miten niin pääsi käymään, sillä söin kyllä lihaa, raejuustoa, vihanneksia ja hedelmiä ja kuituakin tuli saatua. Ilmeisesti ei sitten tarpeeksi tai ei oikeassa suhteessa. Noh. Ehkä tänään menee paremmin. :)

Mittasin aamulla myös vyötäröni. Olen mitannut sen viimeksi joskus viikko sitten. Mitta näytti selvästi kahta senttiä vähemmän. En yleensä kyllä tuijota mittanauhan lukemia, mutta vyötäröä tulee joskus mittailtua. Nyt näky oli ilahduttava. -2cm on kuitenkin jo aika hyvin! :D

Eilisen syödyt
Aamupala: ruispala (tuorejuusto, kinkku, juusto, kurkku), rasvaton jogurtti ja HIUKAN mysliä
yht. 200kcal
Lounas: Ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu), profeel-jogurtti ja vihreää teetä + 1tl hunajaa
yht. 170kcal
Välipala: klementiini
yht. 30kcal
Päivällinen: ruisleipä 100% (päällä samat), raejuustopurkki (200g), sulkaakonvehti, vihreää teetä + 1tl hunajaa
yht. 300kcal
Iltaruoka: kanapihvi, nuudeliwokkia, juustosarvi (välissä kinkkumakkaraa), 1 kpl linkosuon ruissipsi, soda stream kevytlimpparia
yht. 550kcal
_________________
yht. 1250kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 500kcal (tanssitunti, yli tunti reipasta kävelyä sporttilaukkua kantaen ympäri kaupungia) = 2500kcal

1250kcal - 2500kcal = -1250kcal vajetta

Aika samassa lukemassa tuo vaje pyörii, mutta mielestäni tuo ei ole vielä liikaakaan. Ihan sopiva. :)

1 kommentti:

  1. Ihanasti kirjoitettu!

    Aijon noudattaa siis myös tuota 1200-1400kcal tai jopa 1500-1700kca, kun on ns. tankkauspäivä! Olen aina verrannut itseäni muihin lähes joka asiassa. Painonhallinta on kuitenkin muodostanut VALTAVAN stressin ja alakuloisuuden, jonka haluan todella karsia. Elämä olisi niiiin paljon parempi henkisesti.
    Hiihtoa tuskin alan tekemään, vaikka ennen siitä pidinkin kovasti^^. Eilen juuri sanoinkin äipälle, että tänä talvena en varmaan hiihdä.
    Kolaamista, lihaskuntoa ja lenkkeilyä on tullut tehtyä paljon. Aerobisella mennään ^^.
    Kannustus ja motivointi vie varmasti eteenpäin. Ilahduin viesteistäsi enemmän kuin voisit kuvitella. -Kiitos

    VastaaPoista