keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Krapulainen tervehdys!

Joo. Niinhän siinä sitten kävi, että tuli juotua vähän enemmänkin eilen. Tuli oltua yllättävän humalassa ja tietysti olin vasta neljän aikaan kotona. Ei hitto. Ei sitä näköjään ikinä opi juomaan kohtuudella, vaan silloin harvoin kun käy jossain, niin tulee otettua liikaa. Noh, eipä auta itsensä ruoskiminen. Tehty mikä tehty. Juomisieni kaloreita en vaivaudu nyt edes laskemaan, koska morkkis vaan pahenisi. Join kuitenkin ainoastaan kuivaa valkoviiniä, fizzin dry apple - siideriä ja kaksi liköörishottia. Huh. Aikamoinen setti.

Toisaalta en syönyt illalla herkkuja yhtään niin paljoa kuin pelkäsin. Söin annoksen hernekeittoa, yhden laskiaispullan hillolla ja kermavaahdolla sekä pari kourallista sipsejä. Noista nyt tuli yhteensä joku 700kcal. Eli syömisistä kertyi eilen jotain 1600-1700kcal. Ihan hyvin herkuttelupäiväksi. :) Vajetta ei nyt varmaan eliselle tullut juomisten takia, mutta kirin vajeen kiinni vielä loppuviikosta.

Vaikka krapula hieman vaivaakin aion mennä kuitenkin tänään tanssitunnille. En halua jäädä jälkeen sarjoissa. Pakko olla reipas tyttö. :) Tanssitunnin jälkeen menen töihin muutamaksi tunniksi. Ja illalla kaverin luokse katsomaan LÄTKÄÄ! Mahtavuutta.. Hän lupasi laittaa jotain ruokaa, joten pitää nyt nipistää päivällä kaloreita, jotta voin sitten illalla nauttia lätkä-antimista. :) Jeih.

Mutta nyt suihkuun ja takaisin elävien kirjoihin.

Olen tänään syönyt:
aamupala 150kcal
välipala 250kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti